Alla inlägg under november 2012

Av Chillidill - 22 november 2012 20:33

Hemkommen 19. Åt leftover spagetti och köttfärssås sen i mån. Luktade lite unk. Spelat Wii med n1. Dött i soffan nedsjunken som en hög i soffan

ANNONS
Av Chillidill - 21 november 2012 19:24

Min kyrkliga kontakt brukar vara i jobbet; typ adventsfirande, skolavslutning etc. Ett och annat bröllop har jag varit på och alldeles för många begravningar ( en begravning är för mkt) . Just till jul så hänger ju jag och Tea på julkonserten. Det är en så stark tradition så jag tom dissade ett julbord till sjöss. Vi sjunger med glatt och högt. Joy. Anyway, that's it.

Men eftersom n1 sjunger i kyrkokör och det var familjegudstjänst, så begav vi dvs jag och kidsen, oss till kyrkan, den frikyrkliga. Tiden var 16 en timme innan matdags. Själva gudstjänsten höll på i 1,5 timme!!!!!!!!! N1 som inte ville vara med men titta på ville sitta fram

. N2 ville ibland leka med leksakerna längst bak, men mest springa upp på scen.
N1 sprang fram och tillbaka i kyrkogången och jag försökte att hålla ihop och inte svära åt mina barn eller bryta ihop i en gråtande pöl. Den sista halvtimmen låg n2 skrikandes och gråtandes på golvet och snurrade runt. N1 ville vara kvar. Svårt att göra alla nöjda.

. Sen deklarerades det att det var fika så självklart kunde vi inte åka hem och äta mat då heller utan det skulle tryckas raffinerat vitt socker precis vad hungriga småbarn behöver. Som tur var hade jag men mannafrutti i reserv till n2. N1 åt sig mätt på kladdkaka, glass och grädde. Mother of the year award here i Come

Hemma igen 1820, feeling of wanna die.
Conclusion: barn som är trötta och hungriga är monster i alla typer av byggnader. Ingen kan hjälpa dig då
Försökte ta kort.risigt resultat.

ANNONS
Av Chillidill - 21 november 2012 17:50

Väldigt politiskt korrekta. Genomskinliga, åsiktslösa, men lila skalmar. Tydlig hänvisning till att alla har samma värde, oavsett kön ( jag kvinnlig, svagaste könet), etnicitet ( obvious) och sexuell läggning ( den lila tellitubbien ansågs va gay)

Av Chillidill - 20 november 2012 20:08


.... my kids, 3 big ones, and two precious small onces, my husband and my friends; old and new ones. tea, linda, martin, åsa, inre,  just to name a few, and those collegues that i  now consider to be my friends;


short story never drink when alone on a tuesday. don´t worry haven´t even finished a glass yet.Av Chillidill - 19 november 2012 21:21

Alltid ngt. Hade varit skojigare att fått betalt istället för att missta lön och sitta och hänga på sin lediga tid.

Av Chillidill - 19 november 2012 20:12

Kul. Känns representativt

Tack hm

Av Chillidill - 18 november 2012 09:02

Har tidigare publicerat ett inlägg från lekias reklam. En bild med snedvridna proportioner. Nu denna; antingen bebis med ngt tillväxt problem eller en stor iPad som inte finns på marknaden än som lånats ut av Jobs grabbar för en smygpromotion. Vad vet jag?

Sen hajar jag inte riktigt dealen med grejen för jag har inga större problem med att n2 måste leka med min mobil. Han är ju galet nöjd med sina leksaker, vet inte om jag måste föda behovet av en iPad eller??????

Av Chillidill - 17 november 2012 15:52

Nu åt vi ju inte havregrynsgröt utan en buffé av allsköns godsaker: kycklingfilé, rostbiff, och fläskfilé.
Temat var film: klädseln fin, och jag fick låna en klänning av Lotta.

Runt 13 trodde jag att jag skulle dö av huvudvärk, och längtade bara hem, men efter att ha legat i soffan och slöat så kom jag igen.

Fick en god fördrink hos Lotta och Tobbe. Hängde med Janne lite. Sen gick vi per. Och åt allt gott, och han hade gjort så fint med röda mattan och ljus. Smashing. Temat var film och det var jättekul även om jag till min stora besvikelse inte vann en filmquiz.

Maten var god, alkoholen välsmakande, och sällskapet bäst. Värdskapet exemplariskt. Sen hann jag inte prata med alla jag ville ändå. Trist. Aja.

Gick "hem" relativt tidigt till mitt lånade rum och sov som en lite gris.

Citatet i titeln kommer från Tillsammans. Och det var det vi var. Tillsammans

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se