Alla inlägg under september 2012

Av Chillidill - 3 september 2012 19:54

Hallå stenåldern ringde och ville ha tillbaka alla tyska män. Satt och lyssnade på radion imorse och hörde att ett tyskt bilföretag hade fått väldigt mkt klagomål angående rösten till bilens gps. Männen ville klaga på faktum att rösten var KVINNLIG. Eeehhh, HALLÅ!!!!! Wtf!!!!! Hur man kan ha klagomål på det kan jag inte förstå alls. Att man inte hör vad rösten säger är en helt förklarlig anledning till klagomål. Inte att det är en kvinna. Så nu har bilföretaget ändrat det. Till en mer basig en. Locco de luxe. Som om den manliga rösten kan hitta vägen bättre??? It's ā f***ing machine. Hallo???? Wackos!!!!!

Antingen har dessa klagande tyska män ingen hjärna eller en satans liten penis som man måste locka fram med pincett och sockerbit och därav har sånt komplex att de måste hävda sin manlighet på ngt annat vis.

Nä nu ska jag gå och måla naglarna och ge ngn tysk man en felaktig vägbeskrivning. Tjarå!!!

ANNONS
Av Chillidill - 3 september 2012 18:51

Kramphåller kvar i det sista unset sommar som finns kvar. Utelek, sand , gunga och Foppatoffel. Fejk så klart.

ANNONS
Av Chillidill - 3 september 2012 18:51

Kramphåller kvar i det sista unset sommar som finns kvar. Utelek, sand , gunga och Foppatoffel. Fejk så klart.

Av Chillidill - 2 september 2012 22:37

Skrämmande huvudvärk hela dagen och tryck i bihålorna, tack förkylningen. Går in i v. 2 nu. Skön känsla. Eller??? Klockan ringer 6 och jag kommer bli väckt av bebisskrik minst 2 ggr under natten. N2 vägrar gör som han ska.

Har trots sömnbrist och huvudvärken hunnit med imponerande mkt idag. Rensat svamp, kollat på första avsnittet på lilyhammar ( verkar lovande) och röjt av det övre lagret med disk i köket, laga "riktig" typ mat 2 ggr, storhandlat, och rättat. Har dessutom hunnit lekt med grynen. Och nu borde jag verkligen sova. Men nä jag målar naglarna. Moget val.

Av Chillidill - 2 september 2012 20:15

Det är alltid en tragedi när en ung människa dör oavsett orsak. Jag har tyvärr upplevt det aningens för många ggr lite för upclose and personal. Men det här handlar för ovanlighetens skull inte om mitt eget navelskåderi.

Petzäll var om du inte vet det Sverigedemokrat eller nej fel. Han va det, ledare i unga sd eller va fan skiten heter, sen blev hans missbruk lite väl obvious och det passade inte sd så de vill att han drar, och lämnar sin riksdagsvalets till en mer lämplig racist som inte missbrukar droger, utan bara yttrandefriheten som de andra sd snubbarna. Han vägrar utan fortsätter som politisk vilde för att föra fram missbruksfrågan som han själv är expert på.

För bara ngn/ ngra månader dör en kvinna i hans lgh. Misstänk överdos, petzäll själv hymlar inte utan vill ha hjälp. Men får ingen. Han är för välfungerande. Sjukt. Galet och så jävla knas. Ska man bli en sån belastning för samhället, stjäla och hora först innan man får hjälp???

P började visst fastna rejält i skiten som 19 åring ungefär samtidigt som han blev politiskt aktiv. Är det en anledning att han hamnade i det partiet? Det var inte etablerat och p var medelklass snygg, Svenne som passade in i SDs mall. Han krökade och levde om. Som en riktig Viking. Bara en fundering. Var det den miljön han kände sig hemma i??? Minns SDS valvaka som mer lät som en aspackad hejarklack till ett division 3 lag. Där smällt han nog in.

Han kunde iaf skylla sina sympatiseringar med sd med att han var hög hela tiden och inte hade ngn koll. Undra vad de andra sd:arna kan skylla på?

För oavsett vad jag tyckte om hans korkade åsikter så undrar jag vad han kunde ha gjort i ett riktigt parti...

Nu fick han aldrig chansen. Nu dog han på sin mammas soffa. 24 bast. Av en överdos. Så satans bortkastat.

( fick använda en skärmdump som bild, n1 okuperar datorn med pokemon...)

Av Chillidill - 1 september 2012 22:13

Fick finfrämmande ikväll, Daniella och Andreas. Bjussade på köttfärsochkantarellpaj med smarrtäcke. (Ska skriva receptet sen, trots att det inte är en matblogg).

N1 överspeedad och n2 överfallen, sen när n2 lagt sig blev det konstig twister och sen fnittrig svarte petter. D och ā passade på att göra ngra av de prov som mina elever gjort, med lite blandade resultat. Hehe

Testade nya chips förresten double red onion and sour creme. Galet lökig. Kommer rapa lök ngn vecka. Fy satan va goda. Kort sagt kanonkväll trots överhängande tröttma.

Av Chillidill - 1 september 2012 15:44

Städar, och borrar. Så satans skilled... Han kan gå hur långt som helst

Av Chillidill - 1 september 2012 12:17

Jag vill också sitta och slökolla på tv och äta 2 glassar samtidigt i en one piece.

Men jag, jag måste sitta och rätta. Hatar adulthood sometimes.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se