Direktlänk till inlägg 2 september 2012

Petzäll - sd och narkotikan

Av Chillidill - 2 september 2012 20:15

Det är alltid en tragedi när en ung människa dör oavsett orsak. Jag har tyvärr upplevt det aningens för många ggr lite för upclose and personal. Men det här handlar för ovanlighetens skull inte om mitt eget navelskåderi.

Petzäll var om du inte vet det Sverigedemokrat eller nej fel. Han va det, ledare i unga sd eller va fan skiten heter, sen blev hans missbruk lite väl obvious och det passade inte sd så de vill att han drar, och lämnar sin riksdagsvalets till en mer lämplig racist som inte missbrukar droger, utan bara yttrandefriheten som de andra sd snubbarna. Han vägrar utan fortsätter som politisk vilde för att föra fram missbruksfrågan som han själv är expert på.

För bara ngn/ ngra månader dör en kvinna i hans lgh. Misstänk överdos, petzäll själv hymlar inte utan vill ha hjälp. Men får ingen. Han är för välfungerande. Sjukt. Galet och så jävla knas. Ska man bli en sån belastning för samhället, stjäla och hora först innan man får hjälp???

P började visst fastna rejält i skiten som 19 åring ungefär samtidigt som han blev politiskt aktiv. Är det en anledning att han hamnade i det partiet? Det var inte etablerat och p var medelklass snygg, Svenne som passade in i SDs mall. Han krökade och levde om. Som en riktig Viking. Bara en fundering. Var det den miljön han kände sig hemma i??? Minns SDS valvaka som mer lät som en aspackad hejarklack till ett division 3 lag. Där smällt han nog in.

Han kunde iaf skylla sina sympatiseringar med sd med att han var hög hela tiden och inte hade ngn koll. Undra vad de andra sd:arna kan skylla på?

För oavsett vad jag tyckte om hans korkade åsikter så undrar jag vad han kunde ha gjort i ett riktigt parti...

Nu fick han aldrig chansen. Nu dog han på sin mammas soffa. 24 bast. Av en överdos. Så satans bortkastat.

( fick använda en skärmdump som bild, n1 okuperar datorn med pokemon...)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se