Alla inlägg under september 2012

Av Chillidill - 22 september 2012 18:31

- vaknat
- fick en liten sovmorgon till kl 8. Glammigt
- duschat mig och n1. Mkt svårare och mer komplicerat än det låter.
-åkt till Tea och lagt upp lite strategier inför loppisen. Och fick kaffe
-släpat ut en storgråtande unge
- handlat med mkt grinig unge.
- lagat kantarellpesto. Rekommenderas!!!!!!!!!!!
- märkt loppisgrejer
- lekt med 2 barn.
- röjt upp i lekrummet
- bytt 2 bajsblöjor
-kollat på regnet
- druckit stora mängder pepsi Max. ( coca cola light/zero är mkt mkt godare

ANNONS
Av Chillidill - 21 september 2012 20:02

Konstaterar helt enkelt att skumtomtar inte ska smaka päronglass eller cola.
Call me old fashioned.

ANNONS
Av Chillidill - 21 september 2012 18:23

Av Chillidill - 20 september 2012 23:17

.

Av Chillidill - 19 september 2012 20:08

Började dagen med en pytteliten sovmorgon och sen gratta underbare bästaste n2. Han fick en bobbycar med släp och en fjärrkontrollmoj som spelar och badleksaker och kläder.

Tänk att för ett år sen så kom han. Helt plötsligt och oväntat kom han. Och efter det följde 2 jättejobbiga veckor, som jag inte för alla pengar i världen skulle göra om. ( och ändå finns det verkligen andra som har det mkt mkt värre) bara tanken får det att knyta sig i magen. Trots att det har gått ett år. Och resultatet blev så bra.

Ngt gick sönder och är inte riktigt helt än. Jag blev skärare. Huden blev tunnare. Och efter sommarens popcorn är huden nästan genomskinlig och ful. Och jag är mkt räddare. Och fulare. Både utanpå och inuti.

Men han är bäst underbar, dregglig och helt ljuvlig och för var dag läker han mig litegrann med små kladdiga fingrar och vackra leenden.

Efter firande blev det begravning för min farfar. Det gjorde ont. Mkt mer än väntat ( vet inte vad jag trodde egentligen hade inte tillåtit mig att stanna upp och känna efter) och jag fulgrät som ett litet barn och hela kitet och jag skämdes bara lite för min nakenhet inför främlingar.

Och jag träffade farfars son från tidigare liv. Och jag sa det jag alltid velat säga. Att jag längtat efter att få träffa honom. Och jag fick det nu. Det var fint. Fint att jag släppte ut barnet som så gärna ville träffa min "farbror" och lät henne säga hur mkt hon längtat efter det här mötet. Stort.

Av Chillidill - 18 september 2012 20:47

Är så trött att det känns som om ögonen blöder. Oskön känsla. Inte bästa dagen på jobbet heller. Lite uppgiven. Inte på jobbet i sig men med saker som kan hända och som man ska ta. Sen bär jag med mig skiten hem. Ovärt. Vill tröstäta, dricka grymma mängder sprit och hetsäter godis och chirre. Istället dricker jag te med lite honung och går ner och går på bandet.

Av Chillidill - 17 september 2012 21:00

" mamma vad vill du va egentligen?"
" vet inte"
" nähä., jag vill bli en legend".

Av Chillidill - 16 september 2012 20:41

N2 har blitt firade idag. Han fick även sin första bit tårta Ever. Och han åt andaktigt under tystnad. Sen har han cyklat järnet inomhus på sin nya cykel som han fick av mormor och morfar.

Bakade inget utan lejde bort det till Daniella och det var galet skönt att inte vara så pretto och erkänna att jag faktiskt inte hinner och orkar nu med ett heltidsjobb, hemjobb och samtidigt vilja träffa mina barn. Och gott var det! Blåbärscheesecake och minicupcakes med frosting och blåbärsrutor. Och köpepokemontårta. Underbar familj har jag, mkt nöjd med dagen. Och n2 var i sitt esse.

Efter det drog jag och n1 ut i skogen för att lufta oss och plocka svamp. Skönt! Och rofyllt.

N2 däckade tidigt. Liten.

Nu ladda för morgondagens uteaktiviteter i regn.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se