Alla inlägg under oktober 2010

Av Chillidill - 27 oktober 2010 20:36

japp idag är det 3 år sen jag blev fru (igen). men denna gången för sista gången (japp exkexet var bjuden med tillhörande barn och sambo). samtidigt som vi gifte oss så hade vi en namngivningsceremoni för lillan. och ja, det var grymt. allt var grymt. gäster, maten, spriten, draget. för det var riktigt riktigt roligt. ingen bridezilla från min sida utan bara avslappnat och kul. visst ngra gravidkilo mindre hade väl inte gjort ngt, men det var liksom ok ändå. kalaset var fullt ut. från alla vänner. grymt roligt. massor med folk som spelade och levde rövare. älsk. alla ni som var där ni är guld värda. en extra eloge till anna och anders som var mina weddingplanners. de styrde upp allt. kanon. och anna som sjöng så vackert. ikaros, håll mitt hjärta, och bridge over troubled water. oj oj oj!


maken hade fixat middag idag. trodde jag faktiskt inte. köpt från restaurang, men väldigt bra köpt. så himla mysigt. sen drog han på badminton. gör inget. ska glo lite på desperate när han kommer hem.



för tre år sen.  (och på frågan varför inga kort på maken, svarar jag att han har valt att inte ha en blogg eller fejjan, så därför slipper han)






wedding planners.



 




dagen efter. lite tröttare.




Av Chillidill - 26 oktober 2010 22:07

har en liten ledsen unge här hemma. det nattade vid 19 och vaknades igen med tårar rinnan de ner för kinderna runt 20. sen vaknade hon igen vid 2130 och grät för att hon hade så ont i benen. troligen växvärk. stackars liten. och stackars mig. eftersom hon inte kunde sova förra natten heller. då var hon mörkrädd och höll mig vaken mellan 2.00 - 3.30 fan alltså. var lite vrakig idag.


skulle förresten inte göra ngt om jag hade lite växtvärk. eller nej. gillar att vara kort. eller jo. men inte som om att man har ngt val liksom. låter mkt är kort. har hänt att en eller annan försökt spanat ner i varierande urringningar. bjussar på den, inte mkt att bjussa på. men helt plötsligt inser jag att jag kommer bli som marie wimnell, en lärare som jobbade som lärare på min högstadieskola. hon var kort och tjock och glad. som jag alltså. ge mig tio år så är jag där. hua... eller fan heller vägrar. kanske måste tänka över mina träningsvanor. hm.. tänker....


 btw måste kanske tänka över vad jag vill bli när jag blir stor.

Av Chillidill - 25 oktober 2010 20:42

jag är en öppen person. väldigt öppen. jag skulle lätt kunna snacka med en lyktstolpe om jag trodde det fanns minsta lilla möjlighet att jag skulle få ngn respons. älskar jag alla människor? nä inte direkt, snarare tvärtom. jag är ruskigt reserverad när det gäller att släppa människor nära mig. men det tror man nog inte, för jag kan snacka på ganska mkt om saker som rör mig, eller tabbar jag har gjort. vilket är många. eftersom jag är så hysteriskt klantig/måste berätta vad jag tycker i alla lägen (börjar bli bättre på det men det gör inget, kan ramla omkull och bjuda på ett hysteriskt asgarv och det är ok. kan prata vitt och brett om mkt som rör mig, men blir ändå inte riktigt personlig.  ( men min gräns för vad som är personligt, kan vara aningens snävare än andras. men vem bestämmer när jag är för personlig, jag eller andra ? ( Svar: JAG)


jag gillar att titta folk i ögonen, bjuda på mig själv. flirta? , det tycker jag inte. bara mkt jag.( ja jag vet, här tycker en jädra massa folk att jo det gör jag visst det. men nej, jag är bara trevligt tycker ja. och ja, det har väl hänt ett gäng gånger att vissa inte har kunnat skilja på min vänlighet och flirtande. deras problem). och nej, martin killen på flustretsöppning flirtade jag inte med, var bara snäll. så det så. men hittar man inte fyrisån kanske man är snällare än vad man själv tror. haha.


 men det är inte så att jag vill höras mest, och märkas mest i ett rum, inte alls. är mkt nöjd med att sitta och lyssna, och har inget behov av att framhäva mig själv. är ruskigt trygg i min själv och behöver inte andras uppmärksamhet för att må bra.


men ibland kan jag tröttna lite på mig själv. det skulle vara skönt att inte vara den som ramlar på den där minimala isfläcken. önskar att jag kunde bita gp  mig i tungan ibland. men va fanken det är ju inte ja. så jag kör på. go for the best die hard.

Av Chillidill - 25 oktober 2010 16:34

  


har tre gigantiska tallar som står på gården. inte ok. de barrar och kottar ner överallt. hatar dom. men har liksom varit för svåra att ta bort själv. så imorg. kommer en firma som tar bort dom. 6000 pix fattigare, men det är det värt. hahaha.

chillidill - tallar: 1-0


Av Chillidill - 24 oktober 2010 20:34

la ner jobbet. för disträ. är hysteriskt snasksugen. gick ju en promenix kan ju inte bränna kalorier, måste ju fylla på. annars förlorar jag min underbara rondör. har inget gotte hemma i brist på det 'lånar' jag gullungen chokladpudding med en tecknad kanin på utsidan. man tager vad man haver. får skölja ner med ett glas vin för att förstärka söndagsmyset.  måndag imorg. jippie..... att få gå upp k. 0620. hurra! underbart....


  

Av Chillidill - 24 oktober 2010 19:28

som puckona i tylösand skulle ha sagt. seriöst hösten är här och det suger verkligen. vidrig blåst, ingen idé att ens borsta håret känns det som. ( har faktiskt hoppat det, hoppas att det ska tas som en sensuell k**llrufs, men är mkt tveksam och ngn köper det. fick faktiskt höra av en snäll själ som trodde att jag lockade håret varje morgon. rart. men nej.


och inte nog med blåsten, utan snön, halkan. man kan inte köra hur man vill ( nej det kan man ju aldrig, vet. men jag som har bilkörning som ett måste och dessutom inte är så skilled, tycker fan det blir tokjobbigt. urka! 


sen träffar man inget folk på hösten. fanken, alla sitter ju inne och kurar, precis som jag. på sommaren pratar man med ditten och datten med allt och alla som är ute. på hösten ser man inte folk ens. man tar sig knappt för att träffa dom som man verkligen känner, än mindre träffar man dom som man gillar, men inte riktigt känner. men som man tycker det är trevligt att se och snacka med. synd. i somras bubblade jag med halva grannskapet. älsk sånt. nu bara dött.



helgen bara sprang iväg, slö slapp och likgiltig. utvecklade ungen i fre. så rar så. har hon blivit. sen blev det kebabsalladm ork inte laga mat. lör plockade jag lite kantareller, min nya drog. blir helt till mig när jag ser ett gäng ute i skogen. sen tog jag med mig daniella och lillan för att hälsa på kusin emma och faster ewa. vi fikade, och lilla röjde runt. på kvällen blev det inget speciellt. vin, och lite vin. sön lite promenad med tea och jag gnällde ur mig lite. skönt serru. fick lite lugn och ro när maken och ungen drog iväg på en biketrip, så då jobbade jag lite. hurra, vad festligt!  drog en helt fenomenal köttgryta med rotsaker som fick koka i 2,5 timmar. satan vad bra det blev. efter det dök linda, arvid och albin upp. kidsen lekte järnet. och sen blev det sovdags. och nu sitter jag här och taggar inför imorg. sista veckan innan lov, inte helt fel faktiskt. men jag har inte lov hela veckan, men kommer bli nice med lite ledighet. taggar för sista veckan, rakt in i kaklet. nu, rättning.


Av Chillidill - 23 oktober 2010 13:15

kärlek. så vidrigt underbart. det gör ont, man njutar. fanken. ett helvetet. att älska ngn är att dö en smula. så är det. man blir knäpp, och det gör så förbannat ont när det är knas. värker. blöder. hjärthelvete som väljer fel snubbe. eller när man helt enkelt inte orkar kämpa länge fast man borde,eller? ibland känns det som att pissa i motvind, vidrigt och motigt. och ibland så är det bara underbart marängfluffigt och härligt nykärt porrig. men oftast gör den lite lite ont i själen. trots det Klicka för mer information om detta ordspråk! Det är bättre att ha älskat och förlorat än att aldrig älskat.


till dig:


Av Chillidill - 22 oktober 2010 20:15

gullungen alltså


nu har jag utvecklat ungen på dagis. det gick ju finfint, till skillnad från förra gången. då var det inte så roligt. då var hon mest arg, och ledsen, och lite dummer. men alltid bäst ändå. men det värmde i hjärtat att hon nu är den goding som hon är merparten av tiden. älsk <3 helt sjuk vad man älskar sina barn. gör ont i hela kroppen när lillan är ledsen ( om hon inte är ledsen för att hon är arger) nu sover hon med albin jansson. albin jansson, är en kompis till nike. men det är även en vit plasthäst ( gullisen namngav den idag), som hon absolut skulle ha i sängen.


träffade ronnie och hanna en sväng på dagis, och det var så skoj att träffa dom. vi hängde kanonmkt förrut, men man hinner liksom inte när man jobbar hela tiden. synd som bara den för de är bara så bäst. ska svänga ihop en middag till dom.


har känt mig lite krasslig på sistone. halsont, nästäppa.  men ikväll slog det till. helt yrslig och varm. inte bra. hade planerat att åka och bada med gullet imorg. få se om jag orkar nu.kurerar mig med lite mosade druvor i förädlad form. men annars är inget inplanerat alls, vilket är skönt eftersom de senaste tre helgerna har varit späckade med olika aktiviter. ska njuta av en lugn helg.


Ovido - Quiz & Flashcards