Alla inlägg under december 2012

Av Chillidill - 13 december 2012 22:27

Haha

ANNONS
Av Chillidill - 13 december 2012 20:23

Började dagen med tårtbuffe. For real. Och lussebröd och pepparkaka. Åt lite tårta och kollade sen in luciatåget på jobbet, fint.

Efter det blev det finlunch med luxious Lotta. Har i ett par veckor gått utanför jobbet för lite lunch i lugn och ro för att få vara oss själva ett tag. Välbehövligt. Tankar energi för en helvecka, och ger mig lite helgfeeling in advance. Jag bara njuter av det underbara sället. Vi behandlar toppar och dalar, i jobb och på rikt.
Idag fick vi sällskap, och ja, med rätt folk så; the more the merrier :D ÄLSKART. Är lite rädd att vi inte kommer ha samma möjlighet nästa år. För det har helt enkelt varit kanon.

Åkte sen hem för lite lussefirande på n1 och 2s förskola. Mamma och pappa kom också för att titta och även storasyster jella. Framförandet var kanon n2 var kvar under hela framträdandet. N1 tittade lite hit och lite dit och sjöng ibland. Ungar som hoppade lite här och lite där hehe. Underbar skönsång av kids som inte blivit självkritiska utan sjunger för full hals. Älskart!

Avslutar dagen med fikabröd från mamma. Saffransbulle med mandelmassa, och rejält kryddiga pepparkakor. Och en vitamingrej

ANNONS
Av Chillidill - 13 december 2012 08:28

Av Chillidill - 11 december 2012 18:13

N2 har det här trycket på en tröja, baksidan. märket är me & i. Undrar lite hur man tänkte när man gjorde detta tryck med ett stort brupphål på ankan

Av Chillidill - 9 december 2012 17:55

Alltid detta satans krav på att vara perfect, perfekt mamma, älskarinna, i sin yrkesroll, fru. Vem är det? Inte jag. Man ska ha en smashing body och alltid ett sprudlande humör, och energi att baka och alltid göra en trerätters från grunden. Och visst, jag leverar schablonen, jag är perky och visar upp mitt fina liv. Men tycker faktiskt att jag mest visar mina fel och brister. Men om, jag stressar ngn så ber jag så hemskt mkt om ursäkt. Men oftast är jag väldigt glad, och det vet jag, att vissa kan uppleva provocerande, konstigt nog. Men det är mitt sätt att tackla min vardag, så but off. Sen jag jag även ett ställe där jag spyr ur mig, men jag har inget behov utan att ömka mig all over the place.

Men hey,Jag har bristningar på höfterna och får stora finnar, speciellt när det är kallt. Har en bebismage kvar efter n2, och ett födelsemärke med ett långt svart hårstrå på ryggen. ( som plockas) Jag har fläckar av grått hår, och en tydlig bekymmersrynka mellan ögonen. Jag har fula nariga hälar, och har alldeles för generösa kärlekshandtag. Just ja, jag har en stor dubbelhaka.

Jag går gärna helt ofixad hemma, inget smink, inte borstat hår, och har ibland samma strumpor två dagar i rad. Jag bor i mysbrallor, och åker utan problem i dom till affären.

Mina barn får äta halvfabrikat pulvermos, köpeköttbullar, och pulversås ofta. N2 äter potatisskruvar till fredagsmys. Jag lackar ur ibland och skriker åt mina barn. Ungarna ser alldeles för mycket TV och n1 får göra alldeles för mkt som hon själv vill.

Jag jobbar heltid och mina barn får gå på förskola långa dagar, ibland så virrar jag till saker på jobbet.

Jag blir avundsjuk och missunnar ibland andra vissa saker. Ofta pratar jag först och tänker sen.

Jag fräser åt min make när jag är trött, och slänger ur mig sura "efterslängar" i bråk som jag vet kommer funka som bensin på en brasa. Och ibland vill jag bara ligga på rygg när vi ligger.

Jag gör en julkalender och är för dum för att fatta att det är meningen att luckorna ska sitta på ett speciellt sätt. Fail.

Så här ful är jag. And proud off it.


Av Chillidill - 9 december 2012 08:58

Andra advent gör entré. Magont gjorde mig sällskap inatt. N2 sov dock. Men inte jag. Aj.

Morgonmys nu på morgonen frukost bestående av te, huvudvärksbrus, julknäcke och kryddost. Vi kollar in julkalendern, allihopa. Vi njuter.

Ute -18. Inte så sugen på att gå ut idag.

Av Chillidill - 8 december 2012 19:07

Pulkaåkning, rutschkana, och gunga. Det bästa av alla världar, eller?

Tog en tur ut utan lillebror, som nu är nästintill feberfri, men snorig. Mysigt med boben, men tungt. Pulka nästa. Alla nöjd, värmde oss med te när vi kom in. Helt enkelt mys.

Av Chillidill - 8 december 2012 15:11

N2 klättrar på allt och är duktig på att backa nerför soffor och stolar. Men sen att kunna avståndsbedöma när det är lämpligt att backa, det jobbar vi på

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se