Alla inlägg under december 2012

Av Chillidill - 8 december 2012 15:11

N2 klättrar på allt och är duktig på att backa nerför soffor och stolar. Men sen att kunna avståndsbedöma när det är lämpligt att backa, det jobbar vi på

ANNONS
Av Chillidill - 8 december 2012 11:05

Efter en rejäl nattsömn på Max 2 h sammanhängande sömn, total av 3 timmar så var jag lite lätt mosig på jobbet. Hade dessutom lovat en kollega att ta sista lektionen vilket jag gärna gjorde om än i nästintill sovande skick. Men det gick ju det å. Hem kom jag också innan bärgningen av lastbilen börjat. Hurra.

Tog över barnen när jag kom innanför dörren så m fick sova lite. Beställde pizza, och kebabrulle, lekte med barnen. Gjorde lite julgodis; rocky road, och en bounty rocky road.

fick skäll av n1 när jag somnade till julkalendern. Gick och la n2 1920 och mig 1945. somnade 20. Blev väckt av n1 när hon kom och ville kolla på Gustafsson vid 2130. Gick upp och tog en huvudvärkstablett Och somnade om. Vakna vid 2 av n1 som vill sova i sängen, somnar om. Vaknar 520 av n2 som gallskriker. Går upp.

ANNONS
Av Chillidill - 7 december 2012 17:14

Pizza och kebabrulle och sen en kexchoklad på det. Fin start på helgen

Av Chillidill - 7 december 2012 08:41

Av Chillidill - 6 december 2012 10:44

Arbetskläderna. Onepiece i love it

Av Chillidill - 5 december 2012 20:31

Efter att ha varit ut och pinkat, Snabbt, sprang nippon och la sig här. Det brukar han aldrig göra. Tecken på urrigt väder?

Av Chillidill - 5 december 2012 17:30

Åkte till jobbet i ett bedrövligt väglag som jag inte trodde kunde bli sämre. Blåst och tvärhalka och drivbildning. Det var fel.det blev värre. Mkt värre. Till slut ställdes skolbussarna in. Och det blev en hel del fixande för att få hem eleverna. Sen dök tanken upp; hur ska jag komma hem? Som tur är fick jag åka hem tidigare i dagsljus, tack gode Gud. Och hemfördes tog dubbelt så lång tid som vanligt. URk! Drivbildning, ishalka och ingen sikt. Bra kombo.

Belönar mig själv med finfalu, blomkål, stekt potatis för de som vill ha det, och stuvade morötter. Smarr! Ser inget gott ut men mums vilken smakkombo. Jepp, i m simple and i like it
Nu blir det ett glas vin och en huvudvärkstablett. :-)

Av Chillidill - 3 december 2012 20:49

Allt havererade. Gick sönder. Aja. Lagade ihop det. Hade nog blivit snyggare om n1 hade fått gjort det själv. Glömde dessutom att köpa non stop, vilken idiot gör det till husbygge i december. Oh well. I stink. Urkasst självförtroende.

Mental note: nästa ggn multitaska inte.
kan inte fixa att bränna socker, inte spilla på bebisen, hindra bebisen från att äta mossa ur ljusstaken, göra en köttfärslimpa och samtidigt som du ska socialisera med n1.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se