Direktlänk till inlägg 9 december 2012

The non perfect me

Av Chillidill - 9 december 2012 17:55

Alltid detta satans krav på att vara perfect, perfekt mamma, älskarinna, i sin yrkesroll, fru. Vem är det? Inte jag. Man ska ha en smashing body och alltid ett sprudlande humör, och energi att baka och alltid göra en trerätters från grunden. Och visst, jag leverar schablonen, jag är perky och visar upp mitt fina liv. Men tycker faktiskt att jag mest visar mina fel och brister. Men om, jag stressar ngn så ber jag så hemskt mkt om ursäkt. Men oftast är jag väldigt glad, och det vet jag, att vissa kan uppleva provocerande, konstigt nog. Men det är mitt sätt att tackla min vardag, så but off. Sen jag jag även ett ställe där jag spyr ur mig, men jag har inget behov utan att ömka mig all over the place.

Men hey,Jag har bristningar på höfterna och får stora finnar, speciellt när det är kallt. Har en bebismage kvar efter n2, och ett födelsemärke med ett långt svart hårstrå på ryggen. ( som plockas) Jag har fläckar av grått hår, och en tydlig bekymmersrynka mellan ögonen. Jag har fula nariga hälar, och har alldeles för generösa kärlekshandtag. Just ja, jag har en stor dubbelhaka.

Jag går gärna helt ofixad hemma, inget smink, inte borstat hår, och har ibland samma strumpor två dagar i rad. Jag bor i mysbrallor, och åker utan problem i dom till affären.

Mina barn får äta halvfabrikat pulvermos, köpeköttbullar, och pulversås ofta. N2 äter potatisskruvar till fredagsmys. Jag lackar ur ibland och skriker åt mina barn. Ungarna ser alldeles för mycket TV och n1 får göra alldeles för mkt som hon själv vill.

Jag jobbar heltid och mina barn får gå på förskola långa dagar, ibland så virrar jag till saker på jobbet.

Jag blir avundsjuk och missunnar ibland andra vissa saker. Ofta pratar jag först och tänker sen.

Jag fräser åt min make när jag är trött, och slänger ur mig sura "efterslängar" i bråk som jag vet kommer funka som bensin på en brasa. Och ibland vill jag bara ligga på rygg när vi ligger.

Jag gör en julkalender och är för dum för att fatta att det är meningen att luckorna ska sitta på ett speciellt sätt. Fail.

Så här ful är jag. And proud off it.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se