Alla inlägg under december 2012

Av Chillidill - 2 december 2012 22:23

Fick sovmorgon imorse kl 6 gick vi upp ,skönt. N2 och jag busade järnet och Han var gosig idag så vi satt mest och hängde. Kollade på ett avsnitt av " allt för sverige" på play. Gillar det på ngt vis.

Sen när n2 sov började vi faktiskt titta på film, rarely happens. The holiday, helt ok. Hann dock inte se hela innan n1 leverades hem från storasyster. Sleepover igår ju.

Väckte n2 som sov okristligt länge för lite adventsgröt ute i ingbo. Ms syster mfl. Höll öppet hus med servering och försäljning. Var toksugen på att köpa en granrisbock men n2 var helt upp i varv och sprang runt hela tiden och försökte dra ner grejer. Blev inte ens en hyacintmoj som jag tänkte köpa.
Det blev dock lite havrekex och saffrabsbiscotti. Och ischoklad till n1.

Efter den pärsen drog vi hem och n2 roade sig med att riva ner adventsljusstaken i köket och ha bort ljudmanchetter. Till slut lyckades han ha sönder hela ljusstaken. Suck.Han avslutade dagens härjningståg med att få tag i kyckling- och potatisgratängen , som alla gillade, och slita ner den på marken så det bara blev kvar mat till en istället för fyra pers. Tydligen blev han så slut av allt härjande för han satt sen och myste i soffan.

N1 tittade på bakugna eller vad det heter och myste hon med. Hon lyckades dessutom göra en kullerbytta ur soffan och ramla ur soffan med ett härligt ryggplask rakt ner i golvet.

Hann även med att göra en mjuk pepparkaka, måste till julen som n2 och jag smaskade i oss. N1 gick loss på en skål med nötter. En hel del ljus tändes, och n1 filosoferade om döden ( återkommande ämne), hur många kalendrar det finns i världen, varför jorden snurrar, och hur man egentligen vet saker.

Kort sagt; full fart

ANNONS
Av Chillidill - 2 december 2012 17:29

Imorg ska denna hära börja på förskolan. Dagis!!!! Han är ju så liten att han knappt finns ju.( han är inte det vet, utan högst normalstor. Om man ska ta hänsyn till att han är för tidigt född är han galet stor. Storleksmässigg iaf) Helt galet.

Han säger bara "titta", " Oooh" "mamamama"och" papapapa", och "däää". Han kan inte hålla en nappflaska eller mugg själv och älskar havremjölk. Just ja, han skiter 4 ggr om dagen. Good luck förskolan. Good luck me, som känner mig dom värdo mum nr 1 som sätter en sån liten plutt i förskolan.

ANNONS
Av Chillidill - 1 december 2012 22:52

Sover sött i stora sängen. Hoppas på iaf 6 h sömn inatt. Imorgon beger vi oss till ingbo ex skola för grötlunch och inhandling av godsaker, och annat juligt. Och sen kommer n2 hem från sin övernattning hos jella. Saknade unge. Men hon myser järnet hos sin syster. Ge än

Av Chillidill - 1 december 2012 16:09

Här har det pysslats mer jag än n1 men kul var det, och inte blev det så snyggt men lycklig blev hon.

Av Chillidill - 1 december 2012 13:16

Tog dubbelt så lång tid att klä på oss, en bebbe, en 5-åring som är mkt bestämd åsikt om vantar och hur de ska dras över overallen och en mamma som kämpar med ngra valkar som skulle ner i termobrallorna.

Sen blev det av att åka tåg; n1 först på bob som drog n2 i pulka. Kul hade dom iaf. Snorigt var det. Och svettig blev jag.

Av Chillidill - 1 december 2012 08:37

Första luckan öppnad. 23 to go. Lillebror försökte mest sno chokladen i en kalendern och brydde sig knappt om den hemfixade. ( en köpt från Ikea med eget nedlagt "skit" i (citat från m dvs pärlor/småfigurer etc) men n1 är glad och pepp. N2 tittar på bompa.
Dagens lucka; Hello Kitty reflex.
Nu väntar vi på julkalender.

Av Chillidill - 1 december 2012 05:46

Här gick vi upp kl. 5. Upp och skutt. Tydligen så räckte det då. Nu ligger jag i soffan och n2 kryper runt överallt. Men även han är trött, fattar inte riktigt dealen. Tänker väcka m om ngra timmar för avbyte och ngra fler sovtimmar för mig. Längtar. Zzzz

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se