Direktlänk till inlägg 2 november 2012

Fredagsshopping fredag på höstlovet

Av Chillidill - 2 november 2012 21:23

Hur tänkte vi? Troligen inte alls. Överfull parkeringsplats i Valbo. Barnen snoriga och hostiga. M hostar och snorar och jag har fortfarande värkande bihålor trots en vecka till med pencillin. Inte den bästa förutsättningen för sängköp.

Hysterisk kö som till maten på Ikea , gick dock fort. Fick sittplats. Åt mat. N1 åt en hel portion, första ggnen. Barnportion så klart men det händer aldrig. Lämnade in n1 i lekrummet.

N2 sprang runt som en galning undertiden vi försökte testa sängar.Lyssnade halvdant på försäljaren. N2 hade tokspring i bena efter bilresan.

Stod i den längsta Ikeakö jag ngnsin stått i n2 vägrade sitta i vagnen och sprang runt och försökt sno andra kunders grejer samt slita sönder presentpaket till försäljning. Jag svettades och fick typ stressad hästmage. Hämtade ut n1 från Ikeas lekställe.

Åkte och kollade i sovas butik. Flottare butik. N1 och n2 röjde runt. Fick testligga och lyssna omlott. N1 och n2 jagade varandra i butiken, testade hissanordningarna till vissa sängar, och skakade den medhavda drickan.

N2 mutades med kakor, och lyckades sen sätta i halsen och efter lite panikpill från min sida kräktes han på golvet. Svettades som en idiot och fick hästmage igen. Vilka drömkunder vi måste ha varit.

Blev inget köp. Vi måste fundera. Och åka och titta igen tror jag. Utan barn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se