Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

kan vara de osexigaste strumporna ever. Måste ses!!!

Av Chillidill - 14 juni 2010 19:54

  

ja inte osar de sex och sensuella skumbad. Men vad fanken bryr jag mig just nu. maken är ute och spelar, och jag ska klämma i mig the remains av en strut årepraliner som jag fick av en go elev idag. måste gjort ngn form av intryck iallafall. skönt!  dessutom ska jag hälla upp ett glas rött och äta osten som jag fick av bästakollegorna idag. blir trist att inte se dem sen, men det kanske ljusnar till hösten. kanske inte där jag helst vill vara men man blir snabbt engagerad i nya, samtidigt som man minns de gamla. kan nog ganska säkert säga att jag kan namnet på alla elever som jag har haft i mina egna klasser och grupper. och faktiskt minns alla hur de var som personer på ett positivt sätt. det finns inte en enda elev som jag tyckt illa om. (hittills) jag tycker det är så fascinerande att alla människor har en egne historia som alla är värda att berättas. det är jättespännande. alla borde ha rätt till en egen biografi. det partiet som statear det rösta jag på. TYP.


Planer för sommaren:

- Hitta på ngt att göra till hösten

- Få hallonhelvetsbuskarna att avge åtminstone ett hallon

- Gå ner liiite i vikt, 2 kg. Kommer aldrig funka. Har ingen karaktär, eller vad sägs om att gå en långpromenad samtidigt som man käkar lakrisal.

- Få minst två tomater på ampeln

- Åka till en djurpark

- Dricka bacardi

- Läsa alla dom där böckerna som ligger på vänt och få minst en riktigt bra läsupplevelse.

- Göra ngt åkaivägprojekt i minst två dagar, med eller utan unge.


nu mot osten och vinet. ledig imorgon, gullungen ska på tre årskontroll, hoppas hon går igenom besiktningen, ons ska hon till tandis för första gången, och tors. jobb i två veckor framåt. 
ANNONS
 
Fridens!

Fridens!

14 juni 2010 20:41

Lite Bacardi får du väl ändå ner? Kanske svårare med det andra. Kanske lika bra att tömma hela flaskan? Å som biblankarie måste jag peppa dig att läsa mycket gott! Se min blogg för inspiration! Inget vuxet. Vuxenlitteratur är lika med USCH!
www.fridsbokrescensioner.blogg.se
(ja, det är felstavat.)

http://www.fridsbokrescensioner.blogg.se

 
Ingen bild

Chillidill

14 juni 2010 20:51

Ja kanon! jag behöver verkligen inspiration till läsning. har precis haft en period där jag fastnade i gamla magnus nordin böcker. riktigt bra. prinsessan och mördaren, är nog bland de bästa jag har läst i genren. annars måste jag rekommendera Blonde av Joyce carol Oates i vuxengenre. Grym bok i 'biografiform' om marilyn. Du har säkert hört om den, samt Den vidunderliga kärlekens histora. underbar. Try it, you might like it ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se