Senaste inläggen

Av Chillidill - 5 december 2012 20:31

Efter att ha varit ut och pinkat, Snabbt, sprang nippon och la sig här. Det brukar han aldrig göra. Tecken på urrigt väder?

ANNONS
Av Chillidill - 5 december 2012 17:30

Åkte till jobbet i ett bedrövligt väglag som jag inte trodde kunde bli sämre. Blåst och tvärhalka och drivbildning. Det var fel.det blev värre. Mkt värre. Till slut ställdes skolbussarna in. Och det blev en hel del fixande för att få hem eleverna. Sen dök tanken upp; hur ska jag komma hem? Som tur är fick jag åka hem tidigare i dagsljus, tack gode Gud. Och hemfördes tog dubbelt så lång tid som vanligt. URk! Drivbildning, ishalka och ingen sikt. Bra kombo.

Belönar mig själv med finfalu, blomkål, stekt potatis för de som vill ha det, och stuvade morötter. Smarr! Ser inget gott ut men mums vilken smakkombo. Jepp, i m simple and i like it
Nu blir det ett glas vin och en huvudvärkstablett. :-)

ANNONS
Av Chillidill - 3 december 2012 20:49

Allt havererade. Gick sönder. Aja. Lagade ihop det. Hade nog blivit snyggare om n1 hade fått gjort det själv. Glömde dessutom att köpa non stop, vilken idiot gör det till husbygge i december. Oh well. I stink. Urkasst självförtroende.

Mental note: nästa ggn multitaska inte.
kan inte fixa att bränna socker, inte spilla på bebisen, hindra bebisen från att äta mossa ur ljusstaken, göra en köttfärslimpa och samtidigt som du ska socialisera med n1.

Av Chillidill - 2 december 2012 22:23

Fick sovmorgon imorse kl 6 gick vi upp ,skönt. N2 och jag busade järnet och Han var gosig idag så vi satt mest och hängde. Kollade på ett avsnitt av " allt för sverige" på play. Gillar det på ngt vis.

Sen när n2 sov började vi faktiskt titta på film, rarely happens. The holiday, helt ok. Hann dock inte se hela innan n1 leverades hem från storasyster. Sleepover igår ju.

Väckte n2 som sov okristligt länge för lite adventsgröt ute i ingbo. Ms syster mfl. Höll öppet hus med servering och försäljning. Var toksugen på att köpa en granrisbock men n2 var helt upp i varv och sprang runt hela tiden och försökte dra ner grejer. Blev inte ens en hyacintmoj som jag tänkte köpa.
Det blev dock lite havrekex och saffrabsbiscotti. Och ischoklad till n1.

Efter den pärsen drog vi hem och n2 roade sig med att riva ner adventsljusstaken i köket och ha bort ljudmanchetter. Till slut lyckades han ha sönder hela ljusstaken. Suck.Han avslutade dagens härjningståg med att få tag i kyckling- och potatisgratängen , som alla gillade, och slita ner den på marken så det bara blev kvar mat till en istället för fyra pers. Tydligen blev han så slut av allt härjande för han satt sen och myste i soffan.

N1 tittade på bakugna eller vad det heter och myste hon med. Hon lyckades dessutom göra en kullerbytta ur soffan och ramla ur soffan med ett härligt ryggplask rakt ner i golvet.

Hann även med att göra en mjuk pepparkaka, måste till julen som n2 och jag smaskade i oss. N1 gick loss på en skål med nötter. En hel del ljus tändes, och n1 filosoferade om döden ( återkommande ämne), hur många kalendrar det finns i världen, varför jorden snurrar, och hur man egentligen vet saker.

Kort sagt; full fart

Av Chillidill - 2 december 2012 17:29

Imorg ska denna hära börja på förskolan. Dagis!!!! Han är ju så liten att han knappt finns ju.( han är inte det vet, utan högst normalstor. Om man ska ta hänsyn till att han är för tidigt född är han galet stor. Storleksmässigg iaf) Helt galet.

Han säger bara "titta", " Oooh" "mamamama"och" papapapa", och "däää". Han kan inte hålla en nappflaska eller mugg själv och älskar havremjölk. Just ja, han skiter 4 ggr om dagen. Good luck förskolan. Good luck me, som känner mig dom värdo mum nr 1 som sätter en sån liten plutt i förskolan.

Av Chillidill - 1 december 2012 22:52

Sover sött i stora sängen. Hoppas på iaf 6 h sömn inatt. Imorgon beger vi oss till ingbo ex skola för grötlunch och inhandling av godsaker, och annat juligt. Och sen kommer n2 hem från sin övernattning hos jella. Saknade unge. Men hon myser järnet hos sin syster. Ge än

Av Chillidill - 1 december 2012 16:09

Här har det pysslats mer jag än n1 men kul var det, och inte blev det så snyggt men lycklig blev hon.

Av Chillidill - 1 december 2012 13:16

Tog dubbelt så lång tid att klä på oss, en bebbe, en 5-åring som är mkt bestämd åsikt om vantar och hur de ska dras över overallen och en mamma som kämpar med ngra valkar som skulle ner i termobrallorna.

Sen blev det av att åka tåg; n1 först på bob som drog n2 i pulka. Kul hade dom iaf. Snorigt var det. Och svettig blev jag.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se