Alla inlägg under februari 2012

Av Chillidill - 1 februari 2012 13:53

omg.. säger ingenting om dessa tjejer är det snyggaste som finns i modellväg i sverige. så kan jag bara konstatera att folk i sverige är riktigt ugly. alltså jag är verkligen ingen som vet hur modellvärlden funkar eller vilken look som är inne. men jag visste inte att halvwannabee ganstatjejer som mest vill slåss på krogen var de som hade "it" potential. aja. säger en hel del om mig. jag är hopplöst ute. och gammal. men ändå, ngn del av mig önskar så att de skäms lite när de kolla på programmet om 10 år. men vem vet, troligtvis är de fortfarande ute på krogen och slåss och skriker " jag var faktiskt med i top model sverige, bitch!!!"

ANNONS
Av Chillidill - 1 februari 2012 13:00.... jomenvisst. kläm ihop sig är visst skönt. eller ngt. och japp. vhs, funkar fortfarande i detta hushåll. likaså en datamöbel från 00-talet.  

ANNONS
Av Chillidill - 1 februari 2012 09:37

 


.. orkar liksom inte bry mig. de har mystiskt nog smygit sig in här. angående julblomman, så länge det lever så får det stå kvar. och ibland lite efteråt. ( har en dröm om att ha fina matchande krukor med genomtänkta växter och dekorationer i vardagsrummet. nej överallt. men fan orka. försöker ha ett liv också).Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se