Alla inlägg under januari 2013

Av Chillidill - 1 januari 2013 17:36

Så vad hände egentligen 2012?

Jag sov väldigt lite tack vare en kolikunge. Jag hängde mycket med Linda. Jag var mammaledig och trivdes faktiskt väldigt bra. Vi var på semester till estland till mamma och pappas stuga. Jag överskattade "vänner" och jag uppskattade vänner. Jag tror mig fått vissa bra kollegor på jobbet, och andra mindre bra. Jag försöker lära mig att stå upp för mig själv vilket inte är det enklaste. Sommaren var regnig men ibland badade vi. I östa. Dör på det vackra. Martin och jag hade en grym kväll i växthuset i g:ā Uppsala. Episkt. No matter what.

N2 satte ett popcorn i ena lungan och vi fick åka ambulans och skrutten opererades. På hösten drog jag på mig bihåleinflammationen Allan och blev sjukskriven tom. Blääigt. Remisser hit och dit. Fördel: hittar satans bra på Ackis

Jag har inte umgåtts så mycket med mina vänner som jag velat, men tiden har inte funnits. Och inte heller orken.
Men ni vet vilka ni är.

Jag mår lite bättre än vad jag brukar göra i grundutbud. Jag är lite mullig och så får det va.

ANNONS
Av Chillidill - 1 januari 2013 16:48

N2 matvägrar typ idag. Han har levt på vätskeersättning och är låg. Och mammig like hell. Först nu har han viljat äta välling. N1 har fortfarande på sig pyjamasbyxor. Vinner inte mother of the year i år heller.

ANNONS
Av Chillidill - 1 januari 2013 12:18

Jahapp. Blev inte riktigt som vi hade planerat. Men vi slängde ihop en trerätters ändå. En Skagenaktigröra till oss stora, och sen varianter till de små. En helstekt marinerad fläskfilé med pommes och bea i all enkelhet. Och en maffig pavlovabakelse som efterrätt.

Efter bee movie och n2 slocknat i soffan, ville n1 smälla sina raketer. Men det ösregnade. Kul. De gick istället till Jonny och Annika. Där var det fullt med barn och n1 stortrivdes.

Själv satt jag och n2 hemma och tittade på inspelat så mycket bättre. Gjorde inte så mycket. Mest lite snopet. Aja. Kommer fler nyår. Som kommer vara friska hoppas jag.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se