Alla inlägg under juli 2012

Av Chillidill - 28 juli 2012 19:28

Började dagen med en långprommis med Tea idag. Eller började med att bli väckt kl 530 somnade vid 2. Så var slut som ett as. Somnade om vid 8. Och sov 1,5 h till. Sen ringde jag Tea och bokade in en promenix i spåret.

Efter en grym frukost bestående av 2 treo i ett vattenglas och en rostad macka med smör så kom hon hit.

Och hon är bara så satans bra. När hon visade upp Dave grohls autograf under en av de första trevande fikorna så var det sann kärlek sen dess. Behöver inte höras hela tiden, utan hon är där. Ringer jag och säger att det är kris dyker hon upp och ibland äter hon upp alla kex samtidigt. Men vad gör det. Och ibland behöver jag bara ge the mainstory och hon vet HUR jävligt den infon är för mig. Vilket skav som är i själen. Och ibland byter vi.

Idag avhandlade vi underbara barn, inte så underbara barn, high chapparall, vänner , olämpligt långfinger, polisrädsla, the final countdown, salafestivalen.ANNONS
Av Chillidill - 28 juli 2012 17:02

Det är bara lördag en gång i veckan. Så svull it is.

ANNONS
Av Chillidill - 27 juli 2012 21:57

Helt fantastisk dag!!!! Blev väckt innan 6 av Bebben som var pigg och glad dock inte jag. Men efter att kolhydratbombat mig med vitt bröd så var jag hyfsat på banan.
Grattade pappan i huset som gör ett fantastiskt jobb med att stå ut med vårt kaos. Hade beställt böcker men de kom visst inte eftersom de var restade, irriterande. Men nästa vecka drar vi in till stan för lite powershopping. Yes!!!

M drog iväg till dagiset för att fixa lite och jag laddade för att springa en sväng i spåret. Men ist ringde jag lovely Linda så jag och lillan tvingade oss på hennes familj och hängde ute i östa. Solen sken, barnen var glada. Och jag kände mig på rikt tillfreds och satans nöjd med livet. Och inte kände jag mig så fet heller. Galant!!!! En kanondag!!!! Hade tänkt vara ut ngn timme men det blev visst närmre 4 timmar med mat, bad och lite lite vuxenprat.

Efter det så blev det Ms födelsedagsönskemat, grillkorv pommes och räksallad. Hmmm. Aja. Sen svidade vi om och drog till Ms TVILLINGsyster för födelsedagsfika. Bebben var lite för trött men jag fick snacka lite skit, alltid trevligt.

Bebben somnade snabbt, och jag högg in på tvätten. Som tur är "störde" Linnea mig så jag fick skjuta upp det lite. ;)

Nu är det läggning av nr 2 och sen kanske får jag vika lite tvätt.längtar ;)

Av Chillidill - 27 juli 2012 16:26

Vi kör spännarlinne idag :))
( och en hel del myggbett lite annat crap som man kan få i huden om man har otur)

Av Chillidill - 27 juli 2012 06:07

God morgon sleepy heads

Av Chillidill - 26 juli 2012 21:52

Grym talang jag är på det här med fix och paketinslagning. Stolt!!!!!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se