Alla inlägg under juli 2012

Av Chillidill - 26 juli 2012 21:38

Dagen har gått rasande fort. Och har trots mitt tjat igår, Sry mr. Lindberg, varit solig utan regn. Haha. Huvudvärken konstant dock. Lillan badade hos grannen och jag var och handlade sen hämtade maken nya kyl och frysen. Snyggt!!! Och sen blev det fix inför Malin och rickard med kids kom hit på lite grill. (Apropå att hinna träffa vänner.) Köpte hamburgare från faringe. Satans goda!!!!
Supergod mat och trevligt sälle.extremt svältfödd på grillkvällar i år. Bortsett från lite gruff i poolområdet var kvällen kanon.
Har tom hunnit snickrat ihop ett presentkort till maken som fyller år Imorg och gjort svart vinbärssylt. Fy fan vilken kvinna jag är. Synd bara att jag inte är snygg och snäll också.

ANNONS
Av Chillidill - 26 juli 2012 20:50

Jag har en del vänner. Inga mängder. Men de jag har är satans bra. varenda en. Hinner inte träffa alla som jag vill och har ständigt dåligt samvete för. Aja. Nog om det.
Hursomhelst har jag Linda. Lovely Linda. Hon bara läser mellan raderna och säger just dom där orden som gör att man inte känner sig helt värdo. Och bara ringer när man behöver det. Det är en vän.

ANNONS
Av Chillidill - 26 juli 2012 09:13

Så jävla ont i huvudet... Men snart så. Blev väckt kl 5 av en helt nedbajsad bebbe som vägrade somna om. Fick somna om vid 7 och halvslumrade tills nu. Huvudvärken satt dock som en smäck. Huset ser förjävligt ut. Har inte orkat städa. Värdo. Pissdag so far.

Av Chillidill - 25 juli 2012 22:11

Så jävla grym tråd. Obvious, i'm 16 st heart

Av Chillidill - 25 juli 2012 20:37

Bra dag. Har lyckats njuta av dagen. Det har varit sol. Underbart. Underbart. Njutit som bara den. Glada barn och sen efter lunch packade vi in oss och det var ett himla meckande att själv packa och packa in i bilen och få ut allt ur bilen och till stranden. Vi åkte till östa och badade vid långa stranden med Micke och hans barn. Mkt fika och trevligt sällskap. Glömde så klart kaffet. Skit var skakis. Myggfritt ute på stranden. Men såklart så lyckades bebben bli biten av ett mygg på näsan och blev väldigt lik gb glassclownen. men ute på parkeringen så blev jag hyfsat biten.
Och nu sitter jag på altanen när det regnar. Så klart igen. Bebben sover och jag pimplar vin och snackar skit.

Av Chillidill - 24 juli 2012 16:39

Orka vara perfekta mamman. Idag får jag inget award. Far from. Skäms!!!! Men har inte orken för två utbrott minst per dag. Laddar om med lite Thaimat. Fy fan!!!! Och det gör fan ont i själen när den man älskar så mkt gråter och skriker och verkar vara så full av ilska och fan vet vad. Och jag får ta all skit. All tröttma och besvikelse. För det är inte lätt att va liten. Inte lätt att vara mamma heller.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se