Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Chillidill - 20 juni 2011 20:22

regnet kom och gick, och kom och gick. hela dagen. vaknade alldeles för tidigt igen. blev väckt av en liten huligan som skrek efter barnprogram. bokade tid för hennes trasiga tand. väntade in regnet. gick till bibblan, stängd. åkte lite rutschkana, blev blöta. gick hem åt rester från igår. hade chattiskonversationer, om bebisspråk (bl.a) på två håll. nice


packade ner gårdagens bakning, rosa maränger och åkte till tea och kidsen.  drack kaffe snackade skit. älskar att ha ngn som är lika galen som jag att hänga med. gör inget att hon är grym foo fightersfan också. bestämde att vi ska åka till london tillsammans och göra stan. vore ju skitkul. kidsen hade jätteroligt och slogs inte en gång. skönt.


åkte hem åt risgrynsgröt till middag, så sugen på det. lekte lite ute. gick till grannen och hängde. alltid trevligt. N lyckades pajja två av lilla ebbas leksaker. ångestattack.


la en övertrött unge, blev så klart irriterad. måste måste jobba på mitt tålamod. känner mig som alltid  som världens sämsta mamma när tålamodet brister.  har nu kastat i mig två mackor, ett ägg och ett glas juice nu. tvboxen har pajjat så nu har jag endast 1,2,4 och barnkanalen ( och det är väääldigt tur det). som i ett u - land.





Ovido - Quiz & Flashcards