Direktlänk till inlägg 10 mars 2013

Friends and family values

Av Chillidill - 10 mars 2013 22:17

I fredags vare nobelmiddag med kära kollegor. Underbar mat och champagne kan det bli fel? Nä. Trött som fan dock så det blev tidigt.

Sov i källaren hos Lotta och Tobbe fick finfrukost hos dom på morgonen. Fina rara dom.

Kom hem och släpade ut n1 på en promenad i solen. Lovely. Efter det kom barnens mormor och morfar, mina föräldrar, och min farmor. Det var mysigt. N1 var bjuden på kalas i idrottshallen, maskeraddisco. Jippie. Det var röj. Hämtade en svettig och glad tjej. Blev en pizza efter främmandet hade åkt och mello. M fick besök efter det men jag var asocial och gick och la mig.

Idag har vi varit på Leos lekland med Linda och Albin. Tyvärr hittade vi inte dit direkt. Så det blev lite rundåkning i industriområden och i rondeller. Men barnen hade tålamod som änglar. Höll på att kissa på mig när vi körde ett varv i en rondell. Haha.

Väl där så hade vi kul. Men trots noggranna instruktioner så lyckades lillan tappa bort oss så jag blev uppropad i högtalarsystemet. Intressant. Och superstressande. Återkommer om det.

Det var en liten och ledsen tjej som stod vid kassan. Men efter lite lunch gaskade hon upp sig igen. Med två timmars spring och lek gav vi upp då var lillan och Albin bra trötta. Urmysigt att få göra ngt tillsammans med de stora barnen och linda. oftast gör papporna ngt med storingarna och vi mammor blir hemma med småttingarna. Och kvalitetstid med storingarna ska upprepas.

Väl hemma gick jag en liten promenad i solen i kylan. Behövde få lite luft. Kanonhelg kort sagt. Lite dassigt med sömn as usual bara. Oh well.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se