Alla inlägg den 23 september 2010

Av Chillidill - 23 september 2010 21:31

har kursat loss rejält i sthlm. funkade att åka dit och hem. var dock inte själv hade trevligt sällskap av kollegor. och lika bra det. är ju totalt inkompetent på det härmed att hitta. har ingen känsla av var man är, kan inte orientera mig själv. skrämmande dålig. vainade dock järnet över huvudvärk i två dagar. och jag har varit så trött. trodde att det berodde på de tidiga mornarna. men gick upp imorse. eller klädde på mig och huvudet höll på att sprängas. trodde jag skulle spy. hemskt. bara att kapitulera och gå och lägga sig. somnade vid 7.30 och vaknade 11. yr och illamående. insåg att jag borde äta kastade in en fryspizza, somnade till och fick svartfärgade pizza, men orkade inte göra ngn annan mat. sen läg jag och glodde framför mig. orkade inte följa med i intrigen i hem till gården. då är det fan illa. skickade sms att maken skulle köpa migräntabletter eftersom den förbannade huvudvärken inte släppte. men tyckte jag var lite varm, och japp. feber var det ju, ingen migrän. har säker haft det i några dagar utan att fatta. typiskt mig. det där med att lyssna på kroppen signaler är inte riktigt min grej. borde vara.


satte på datorn för att skicka ett med. till jobbet att jag inte var på kurs utan hemma och sjuk. men struntade i det. somnade om. vaknade och bestämde mig för att ringa till jobbet. tjejen på expeditionen svarade och beklagade att jag var sjuk. jag undrade hur hon kunde veta det. och jag hade visst maiat, och sen glömt bort det. inte på topp direkt.


hade tänkt gå att hämta gullungen, men orkade inte ens det. maken fick hämta. är helt slut i kroppen,och tokont i skallen. febern har gått ner lite. men är int ei form. men vill jobba imorg. men har faktiskt bestämt mig för att om  jag har sprängande huvudvärk imorg. ska jag inte jobba, eller har feber. i vanlig fall tycker jag att man alltid kan äta tabl och jobba om man har feber. men kanske kanske denna gång ska jag 'ta hand om mig själv'. fasiken vad tråkigt vuxet det låter.

Ovido - Quiz & Flashcards