Senaste inläggen

Av Chillidill - 23 februari 2013 22:17

Analysera det här, Anna Skipper!!!!

Asså all denna sjuka och vabbande tar fanken all kraft ur mig. Antingen äter inte ungarna ngt och få fixar jag ngn macka till mig och ibland vill de äta i omgångar och så glömmer jag helt bort att äta själv. Och upptäcker att jag är lite yr runt 15. Bra där. Frukt och grönt har inte varit prio på sista tiden. Det är extra som jag inte orkar.

Har konstigt nog inte gått upp i vikt än. Men tror att mitt inre system älskar mitt tröstätande, lite omotiverat chirre då och då. Aja.

Dagens näringsintag:
0900
En kopp te med mjölk
Ett glas apelsinjuice, troligtvis lite gammal smakade skumt

Lunch 1345
Tre fincrisp
En banan , se då frukt
Och varma koppen, fruktsoppa

1700 middag
Pizza med musslor, och räkor och en munsbit Hawaii.

Övrigt: chips nötter coca cola light.

Så Anna Skipper: vad är jag?

ANNONS
Av Chillidill - 22 februari 2013 19:53

... och återigen en dag i influensans tecken. n1 har legat däckad i 40 graders feber med ipren. ogillas stark. ligger och har feberfrossa, pluttan. plutten han håller mest på att hosta lungorna ur sig och snorar järnet.  själv har jag värk i kroppen och småfeber. urka! går bara och väntar på att helskottat ska bryta ut.


så ja inte så mkt action. ja, jag var ju ut till brevlådan. och sen så eeeeh. nä just ingenting. har spritat händerna en eller två ggr i kombo med handsprit.


har gått trögt att få ihop det till loppisen sen helt plötsligt blev det som en ketchup effekt och efter x antal telefonsamtal hit och dit kunde vi boka stora salen och hade fått en massa fler säljare idag. hå och hej. roddigt, men kul. och mitt i allt kom oskars fiskbil. m är och spelar badminton och bastar i sala.


och nu vill lillan att vi ska kolla på gladiatorerna. hon kommer somna om fem. plutten var gnällig här vid 1830 och klättrade sen upp i soffan och somnade med en gose själv i soffan. har aldrig hänt förrut. hå hå ja ja.ANNONS
Av Chillidill - 21 februari 2013 21:11

Inser att vi nu är inne på fjärde veckan med sjuka barn. De sista veckorna har vi varit hemma med halsfluss och nu influensa. Kul. Och jag har nojjat, beklagat mig och imessat med Martin. Och han har liksom svarat "rätt"., inget dravel. Han är nu kung på barnsjukdomar och vab så han kommer kunna allt när han får egna barn.

Igår krisade det lite extra och det blev Barnakuten med lillen. Och Martin fanns där via iMessage. Knäppt, absolut. Men så himla rätt. ( självklart finns andra och det är jag grymt tacksam för utan er är jag bara en patetisk fetthög )

Och idag helt plötsligt slog influensan ner som en blixt hos n1. Glad,sprallig utbyttes till nackont och hög feber på en timme. Skickade sms till m och sen Martin och övriga. Blää. Beklagade mig nojjat om att själv bli sjuk Och han suckade på rätt ställen.

Sen när m kom hem tog han med posten. Har inte ens orkat gå ut idag.
Och där låg ett vadderat kuvert. Kände direkt igen Martins handstil, och i kuvertet låg fem fab kexchoklad. Blev satan helt tårig. Precis vad jag behövde, lite uppmuntran utöver det vanliga. Mumsade i mig en hel utan att dela med ngn lyxigt
Tack som fan.

Av Chillidill - 20 februari 2013 18:46

Vill hem

Av Chillidill - 19 februari 2013 09:45

n2 flunsar vidare. dag 4. dock lägre temp. bara 38,5 idag. skönt. inatt vägrade han dricka och kissade inget alls. inte bra läge för en bebis. så det blev lite tvingande. jobbig natt. vaknade 5.


ont i halsen, men fortfarande in flunsa, varken jag eller n1. än.kliiig hals och yrsel sitter dock som en smäck. väntar. väntar. är fan värre det, eller nej. det är det inte. ska det bli möjligt att jobba nästa vecka eller inte. iiiihhh!!! vilken spänning. men känns som att vänta på armageddon.


ska försöka plugga lite idag, kommer bli svårt...Av Chillidill - 18 februari 2013 10:40

... Kör ett varv till på vårdcentralen. Vet inte riktigt om det känns nödvändigt, men nog lika bra.

Av Chillidill - 18 februari 2013 10:40

... Kör ett varv till på vårdcentralen. Vet inte riktigt om det känns nödvändigt, men nog lika bra.

Av Chillidill - 18 februari 2013 10:40

... Kör ett varv till på vårdcentralen. Vet inte riktigt om det känns nödvändigt, men nog lika bra.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se