Senaste inläggen

Av Chillidill - 13 mars 2013 18:54

Idag har jag pluggat järnet. Var bra sugen att gå och lägga efter att ha lämnat in barnen på förskolan, eftersom n2 väckte mig 0430. Tack. Men tog lite frukost istället och körde igång med Pluggandet. Så finputs på två tentor och gjort klart en inläsningsuppgift är dagens pluggskörd. Nöjd.

Finade till det lite till middag med fylld köttfärslimpa, ugnsbakade morötter och lök, och hemgjort potatismos med smör och grädde.

Till efterrätt blev det en mandelmussla med grädde och hemgjord sylt till kidsen jag fick en med grädde, skippade sylten. Försöker periodvis äta mindre kolhydrater och socker. ( troligen inte imorgon;)) gott tyckte vi iaf. N2 åt upp grädden och sylten först och fyllde sen skalet med potatismos och köttfärslimpa. Tydligen gott det med.

ANNONS
Av Chillidill - 10 mars 2013 22:17

I fredags vare nobelmiddag med kära kollegor. Underbar mat och champagne kan det bli fel? Nä. Trött som fan dock så det blev tidigt.

Sov i källaren hos Lotta och Tobbe fick finfrukost hos dom på morgonen. Fina rara dom.

Kom hem och släpade ut n1 på en promenad i solen. Lovely. Efter det kom barnens mormor och morfar, mina föräldrar, och min farmor. Det var mysigt. N1 var bjuden på kalas i idrottshallen, maskeraddisco. Jippie. Det var röj. Hämtade en svettig och glad tjej. Blev en pizza efter främmandet hade åkt och mello. M fick besök efter det men jag var asocial och gick och la mig.

Idag har vi varit på Leos lekland med Linda och Albin. Tyvärr hittade vi inte dit direkt. Så det blev lite rundåkning i industriområden och i rondeller. Men barnen hade tålamod som änglar. Höll på att kissa på mig när vi körde ett varv i en rondell. Haha.

Väl där så hade vi kul. Men trots noggranna instruktioner så lyckades lillan tappa bort oss så jag blev uppropad i högtalarsystemet. Intressant. Och superstressande. Återkommer om det.

Det var en liten och ledsen tjej som stod vid kassan. Men efter lite lunch gaskade hon upp sig igen. Med två timmars spring och lek gav vi upp då var lillan och Albin bra trötta. Urmysigt att få göra ngt tillsammans med de stora barnen och linda. oftast gör papporna ngt med storingarna och vi mammor blir hemma med småttingarna. Och kvalitetstid med storingarna ska upprepas.

Väl hemma gick jag en liten promenad i solen i kylan. Behövde få lite luft. Kanonhelg kort sagt. Lite dassigt med sömn as usual bara. Oh well.

ANNONS
Av Chillidill - 5 mars 2013 21:58

Har lyckats missuppfatta minst 4 frågor totalt upptäckte jag nu när tentasvaren finns ut på nätet. Kul. Och inte lite fel. Jag har lyckats vänt upp och ner på hela skiten. Typ. Så satans grinig. Så från stolt att ha gjort tentan i tid till att känna mig som en idiot. Bra där. Omtenta it is. Satan. Failure is My name.

Av Chillidill - 4 mars 2013 20:19

Hade en knarkare utanför igår som knackade på dörren. Jag blev rädd och ängslig. M fortsatte läsa biografi av Steve Jobs. Jag, inte så tuff. Förvånande feg. Uppfriskande.

Av Chillidill - 27 februari 2013 22:06

Idag en dag med underbar sol har barnen varit på förskola för första ggn ,bortsett från en visit en dag, på 3 v. Hua.
Jag satte mig och Tokpluggade. Hemtentan kom i måndags och den ska va klar tills sön. Och på fre måste jag och Tea fixa för loppisen och på lör är det loppis och städ. Så det var bara att hugga i. Kort avbrott för lunch, lax och grönsaker, fika, kaffe, kexchoklad och havreboll. Hann även klämma in en inspelad föreläsning i andra kursen, läser 2 parallellt. Men till 15 var jag klar. 7 sidor enkelt radavstånd. Satan vad skönt!!! Hoppas det går vägen. Jag har gjort mitt bästa under dessa förutsättningarna, jobb, mamma, sjuka barn. Skäms inte.

Och mitt i allt dök en Glossybox upp jippie. Mer om den sen.

Nedbäddad i sängen. Nalle puh flanellenskjorta på och strumpor. Sexigt värre.

Av Chillidill - 26 februari 2013 20:48

Efter en hård dag på jobbet, med funderarmöte, och halvsjuk så kastade jag i min pytt och sen drog jag och lillan till frissan med ett paket delicato havrebollar. Lillan klipptes först och jag chillade med en kopp kaffe och en havreboll. Skönt!!! Balsam för själen. Bjussade även Ronja på balsam, 2 havrebollar. Haha.

Sen blev det min tur. Lillan var då uttråkad så det gick bra ändå. Hon knäppte lite kort och spelade spel men nästa ggn skjutsar jag nog hem henne så jag får bli ompysslad i fred. ;)

Har redan lyckats messa håret men Gud så skönt att klippa bort det. Är trött det syns. Men nästa ggn ska Ronja få fria händer.


Nu borde jag tentaplugga men jag orkar faktiskt inte. Njuter av mackor, te och gårdagens top model. Yeah!

Av Chillidill - 24 februari 2013 20:21

Ärligt; värsta sportlov ever. Lillen insjuknade, om ngn har missat det, redan förra lördagen i över 40 graders feber med ipren. Läkarbesök mån, Han var rejält risig tom ons eftersom han vägrade att äta och dricka då det blev ett besök på Barnakuten. Han var enligt läkare i "ok" kondition. Så lite tvångsmatning på det.

Och på torsdagen kroknade lillan. 40 grader där med. Idag är nog första dagen ingen av kidsen har feber. Vi har tom varit ute en stund. En halvtimme. Längre orkade inte lillen. Han är snorig och hostig och har fortfarande ingen matlust. men leka orkar de iaf lite.

Har sprungit med ungarna och mig 4 ggr på två veckor.

Själv har jag gått med småfisig feber huvudvärk och värk. Blää.

Har dock hunnit fixa inför loppisen, tokstädat vardagsrummen, kök, matrum, hall och trapp. Och gjort ett storkok saft. Kort sagt; skitlov.

Av Chillidill - 24 februari 2013 13:49

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se