Senaste inläggen

Av Chillidill - 1 januari 2013 17:36

Så vad hände egentligen 2012?

Jag sov väldigt lite tack vare en kolikunge. Jag hängde mycket med Linda. Jag var mammaledig och trivdes faktiskt väldigt bra. Vi var på semester till estland till mamma och pappas stuga. Jag överskattade "vänner" och jag uppskattade vänner. Jag tror mig fått vissa bra kollegor på jobbet, och andra mindre bra. Jag försöker lära mig att stå upp för mig själv vilket inte är det enklaste. Sommaren var regnig men ibland badade vi. I östa. Dör på det vackra. Martin och jag hade en grym kväll i växthuset i g:ā Uppsala. Episkt. No matter what.

N2 satte ett popcorn i ena lungan och vi fick åka ambulans och skrutten opererades. På hösten drog jag på mig bihåleinflammationen Allan och blev sjukskriven tom. Blääigt. Remisser hit och dit. Fördel: hittar satans bra på Ackis

Jag har inte umgåtts så mycket med mina vänner som jag velat, men tiden har inte funnits. Och inte heller orken.
Men ni vet vilka ni är.

Jag mår lite bättre än vad jag brukar göra i grundutbud. Jag är lite mullig och så får det va.

ANNONS
Av Chillidill - 1 januari 2013 16:48

N2 matvägrar typ idag. Han har levt på vätskeersättning och är låg. Och mammig like hell. Först nu har han viljat äta välling. N1 har fortfarande på sig pyjamasbyxor. Vinner inte mother of the year i år heller.

ANNONS
Av Chillidill - 1 januari 2013 12:18

Jahapp. Blev inte riktigt som vi hade planerat. Men vi slängde ihop en trerätters ändå. En Skagenaktigröra till oss stora, och sen varianter till de små. En helstekt marinerad fläskfilé med pommes och bea i all enkelhet. Och en maffig pavlovabakelse som efterrätt.

Efter bee movie och n2 slocknat i soffan, ville n1 smälla sina raketer. Men det ösregnade. Kul. De gick istället till Jonny och Annika. Där var det fullt med barn och n1 stortrivdes.

Själv satt jag och n2 hemma och tittade på inspelat så mycket bättre. Gjorde inte så mycket. Mest lite snopet. Aja. Kommer fler nyår. Som kommer vara friska hoppas jag.

Av Chillidill - 31 december 2012 13:28

skulle firat med linda och arvid albin och gustav. men eftersom n2 väljer att bli magsjuk idag, så känns det lite off. inget som vi kör fullt ut på direkt. efter several showers för oss båda så sover han nu. skönt att det verkar vara en hyfsad lindig variant, mindre kul att planerna fick ställas in. n1 vaknade imorse och fråga om albin var här, och som sedan länge har babblat om raketer, albin och finkläder blev jätteldesen så klart. och det gör ont att se den lilla skrutta bli så satans besviken. för det är ju klart att hon vill. vill leka, vill smälla raketer, och så bara ....borta.... pga den dära dumma bebisen. hon ville att vi skulle grilla honom....


aja. nu är det bara att vänta in om ngn annan blir sjuker. om ngn dag eller två. hummern fick åka in i frysen till ett bättre tillfälle. damn... gott nytt då...

Av Chillidill - 28 december 2012 20:13

.... Så satans gott.

Av Chillidill - 28 december 2012 09:43

Sovit i 3,5h inatt. Tack n2. Känner mig lika fräsch och utvilad som en tjackpundare på speed.

Dagens frulle: te, lipton indian spice, proviva mango, jätteglas, bamyl, 2 st.

Nä näringsguru blir jag aldrig.

Av Chillidill - 28 december 2012 08:56

Sovit i 3,5h inatt. Tack n2. Känner mig lika fräsch och utvilad som en tjackpundare på speed.

Dagens frulle: te, lipton indian spice, proviva mango, jätteglas, bamyl, 2 st.

Nä näringsguru blir jag aldrig.

Av Chillidill - 27 december 2012 21:57

M är i Gävle på galej. Grattis han. Själv har jag haft en mysem med barnen och även så kvällen. N2 bet mig bara en ggn så det gick hål. Kan vara värre. Har vikt två tvättkorgar och även lyckats plocka in det mesta. Nu ska jag snart krypa ner i sängen med ett glas zinfandel och mysa med ally. Julklapp från Daniella. Puss.
Och troligtvis en unge som vaknar strax. Men ändå. Bra dag.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se