Alla inlägg under februari 2013

Av Chillidill - 15 februari 2013 19:20

Har haft en intensiv dag på jobbet och inte alls hunnit det jag borde. Hann inte ta en enda rast idag. Mör. Oh well.

Hämtade barnen på förskolan och stekte våfflor till kidsen. Handlade Thaimat till oss stora och grannar, smart med samhämtning.

Och nu njuter jag av ett glas rött. Inte illa. Nästa vecka är det lov eller pluggvecka. Pga allt vabbande har jag hamnat rejält efter i Pluggandet. Och nu kommer det nog inte bli sÅ utan det blir feber, magsjuka osv osv. Och då kommer jag gnälla. Major. Men jag kommer inte behöva åka till jobbet iaf.

Men just nu njuter jag att detta vin, gelehjärtan och kidsen. God helg.

ANNONS
Av Chillidill - 13 februari 2013 18:43

# man hinner aldrig tröttna på sitt jobb
# Kollegorna hinner inte inse hur dryg jag är.
# matkupongerna räcker länge
# låga bensinkostnader
# man spar in på kostnader på smink, hårprodukter eftersom man struttar hemma i sin glåmighet, och kläder för ingen minns vad man har för kläder.
# man kan äta tacos 3 dagar i rad om man vill
# man får verkligen träffa sina barn ( kanske inte när de är på sitt soligaste humör)

Stor nackdel:
# fetma Inte bra alls

ANNONS
Av Chillidill - 13 februari 2013 09:52

En vecka med sjuka har nu gått och n1 är fortfarande lite seg. Hoppas det håller. Vi ska gå ut i snön sen efter min föreläsning är klar.
Kollade igenom mina mobilbilder. Så en liten recap picturestyle.

Av Chillidill - 12 februari 2013 12:55

Nu när det är så kallt spricker gärna mins händer och blir fula och torra. Delar av mig av mina bästa tips. Och jag har testat många krämer, i tell you. Allt från budget till svindyr. Men konstigt nog så verkar priset inte vara avgörande för kvalité när det gäller handkrämer ( nästan alltid i många andra skönhetsgrejer ex. Hårmojs)

En som jag samåkt kom med detta tips; man skulle smörja in händerna med fotkräm på nätterna. Och det är outstanding. Märke spelar inte så stor roll, men det ska vara karbamid i krämen.
Inga självsprickor alls längre, inga röda torra områden. Kanon. Helst med ett par fula handskar också för bäst effekt.

Dagtid är neutrogena norwegian formula bäst. Fet men går in i huden och verkar hela dagen. Väldigt dryg, behövs mycket mindre än en vanlig handkräm

Av Chillidill - 12 februari 2013 09:46

Jahapp. Då sitter vi här och ska kolla upp n2. Om han också har halsfluss. Snor har han i massor iaf. Och inte sov han ordentligt inatt. Tungandad och snorig mellan 2-4. Väntar med spänning på halsprovet. En av oss är iaf glad.

Av Chillidill - 11 februari 2013 19:26

Stor förundran och skratt. Så reagerade n2 när han fick se Sean banan på datorn. Visade bananens bidrag för Daniella och hon satt ungefär med samma min. Bananen is amazing. På så många sätt.

Av Chillidill - 11 februari 2013 15:53

Badbomb, tuggummi, wienerbröd, cookies, glass; pinnglass och tiramisu, vin och en tidning. Allt man behöver för feber och halsont ; jag och halsfluss; n1.

Av Chillidill - 11 februari 2013 10:15

Vi hänger här. Båda med halsont. Kul. Nu väntar vi på provsvar. Trodde jag var pigg nu. Fail.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se