Alla inlägg under oktober 2012

Av Chillidill - 13 oktober 2012 21:40

Det står alltid på schampo och balsam att man ska skölja ögonen direkt om man får produkten i ,just, ögonen.

Och aldrig har det varit mer sant. Pureology, kör den devisen fullt ut. För de sadistiska satarna har ett helt mentalträd, eller vad nu mentol är, i flaskan. Sved som eld när jag fick balsam i ögonen. Och lyckades naturligtvis gnugga in det i andra ögat när jag panikade av den brännande känslan. skönt!

Blev fin i håret iaf

ANNONS
Av Chillidill - 13 oktober 2012 18:35

Nä det tror jag inte. Men förra året på städdagen när jag skulle tvätta allt lego fick jag en snilleblixt, trodde jag, och skickade in allt lego i diskmaskinsbackar. Fattade inte att legot skulle åka ut och sätta sig i slangarna. Höll på att bli en fet räkning för förskolan/mig runt 12 000 för en lagning. Men som tur var fanns det en duktig förälder som fixade.
Men skämskudde de Luxe.

Idag fanns den här lappen på diskmaskinen. Med rätta. Skäms. Igen.

ANNONS
Av Chillidill - 13 oktober 2012 09:38

På förskolan idag. N1 blev överlycklig " det är det bästaste jag vet!!!!"

Önskar jag vore lika pepp. Tycker inte det är hemskt, men visst kan man göra roligare saker. Som att städa hemma. ( har 2 fulla tvättkorgar som väntar på att bli vikta och inlagda i skåpen. Har även ett berg med kläder som ska strykas. Usch!!!! och massor med städ. Men ska försöka jobba på mån. Så ska ta det lugnt.
Men alltid Nice att slänga lite käft med folk med en Java i handen. Gillar föräldrarna på dagiset. Tur det.

Men hajjar att n1 gillart. Kompisar, dagis och sina föräldrar. Och vanliga förskoleregler gäller inte. Kan det bli bättre?
Lite syskonmys innan n1 drar iväg med m och jag blir hemma med n2 som måste sova nu.

Av Chillidill - 12 oktober 2012 19:17

Otroligt spännande innan själva knäcket. Besvikelse på innehållet. Men spännande var själva öppnandet för både mor och dotter. Kan vara första ggn jag använde skruvstädet. Piinit

Av Chillidill - 12 oktober 2012 17:54

Jag är en post it fanatic. Älskar det. Old fashion i know men det enda sättet som funkar för mig. Och kalender. Behöver blädderkänslan.

Därav hög förväntningar på denna bok, livet på en kylskåpsdörr. Och den typ levererar. Tragiskt nog. Igenkänningsfaktorn finns där även om jag bara känner mig lite träffad. Hur vi väljer att kommunicera med våra nära o kära. Men post it lappen är nog ersatt av sms i många fall.

Tragisk historia. Bra berättad, snuttificerad. Vi ler lite snett och rekommenderar ngn vi tycker om att läsa boken, via sms.

Av Chillidill - 12 oktober 2012 16:04

Var så stöddig att jag testade om jag höll utomhus. Resultat: tveksamt.

Men vad vackert det har blivit under de 10 dagarna jag legat inomhus och sovit. Hösten är här.

Vi teståt plommon, kollade in äckliga flugor som flög långsamt, tittade till överblommad jordgubbslåda/ oregano och smultronlandet, ramlade omkring i löven, hittade svampar, gick till biblioteket, handlade smågodis, fick solen i ögonen. Ja, nästan som livet var innan sjukman. Lovely.

Av Chillidill - 12 oktober 2012 09:06

gjorde ett försök att gå upp tidigt idag. har på ngt vis en "vision" om att kunna jobba på mån. hoppas det håller. tycker att det känns lite oroande med yrseln och den återkommande hjärtklappningen bara. känner mig som 90 bast, minst. men ser framemot lite vila nu när kids och man drar på barnsång. ally mcbeal får det bli då, eller sömn.


har som målsättning att gå till städdagen på lör. och städa ur n1 klädlåda. hurra! eller ngt.

Av Chillidill - 11 oktober 2012 21:46

Av en tillfällighet inser jag att litteraturen vid Ms och mitt nattduksbord ser aningens annorlunda ut.

Han: amnestypress, expo ( viktig och skitnödig tidning. Inte sant, bra tidning men mindervärdskomplexframkallande), och ngn facklitteratur om Europa i ngt tråkigt århundrade.

Jag:
Inte ngt av ovanstående
En ungdomsbok, lättuggad variant
Amelia, ännu lättare
Och en pocketbok om en groupies sexliv skriven på mkt rackigt språk
Hm katalogen, yes i am poor
Bok om sadosex, man måste väl förnya sig ;). Har inte börjat än. Är på engelska ju. Minsta motståndets lag. Och nej, det är inte komplicerat men en ursäkt iaf.
Gratis mattidning från Coop

Och ja, det är sjukt stökigt på min sida sängen.

Undrar vad han ser hos mig?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se