Direktlänk till inlägg 24 augusti 2012

Soft spot

Av Chillidill - 24 augusti 2012 20:25

Alla behöver hitta ett andningshål i vardagen. Ngt sätt att gå ner i varv. Hur man gör det varierar ; vissa gosse med kaniner, andra tränar, lyssnar på musik, spelar dator, bloggar, läser böcker eller slösurfar för att nämna ngra few.

Jag älskar musik, och att blogga. Böcker är min stora passion Och jag köper på mig men känner mig ofta för stressad för att börja.tyvärr Men när jag väl börjar så mosar jag på tills dom är utlästa. Men pga akut sömnbrist så orkar jag oftast inte läsa innan jag somnar, det blir lätt lite slösurfande på mobben.

Jag är ingen träningsfanatiker, men har börjat uppskatta det på senare tid. Gillar att träna på gym och pwa. Rejält! Till om så mkt att jag sprungit ngra ggr, men nu är ryggen paj så det funkar inte alls nu. :-/ men sen blir det ett springband till mig.

Men till saken ngt som jag verkligen har lärt mig älska de senaste 5 åren är att gå ut i skogen. Oftast plockar jag ngt, bär, men mest kantareller. Jag älskar tystnaden, lugnet och stillheten. Och det blir aldrig längre än 2 timmar. Det räcker. Självklart vill jag ha med mig fångst hem, men det är inte det viktigaste. Utav själva skogshänget. I love it.

Hann ut idag en sväng direkt efter jobbet. En timme. Det behövdes.

Hemma med kidsen ikväll. Vinet är uppkorkat och n2 sover. Jag och n1 kollar på fångarna på fortet. Tydligen väldigt spännande enligt n2. Snart sover även hon och jag kan gå njuta av lugnet. Och vinet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se