Direktlänk till inlägg 8 augusti 2012

day one

Av Chillidill - 8 augusti 2012 19:25

idag var dagen d. låg och drog mig i sängen till kl 0720 och satt i bilen vid 755. och sen bar det av. bilen körde av sig själv i invanda gamla mönster, och det kändes inte så jobbigt. men den lilla gnagande ororsklumpen låg som en bit cement i magen. inte det att n2 inte klarar sig utan mig. utan att jag inte klarar mig utan n2.


men ändå så trevligt att träffa vuxna och inte prata om bajsets koncistens, utan om helt andra grejer. att förkylningen desutom snällt bakat är också helt ok. åt en grymt god avokadosallad i sällskap med goda kollegor och ett ett helt gäng getingar. ochill. men så många fina små guldkorn under dagen, människor som jag faktiskt gillar på rikt. det är lyxigt att få jobba med såna. sen hann jag naturligtvis inte prata med alla som jag ville.


imorg sover jag över hos tobbe och lotta då blir det lite trevligheter efter jobbet. skönt att slippa åka hem mitt i natten. bästa l och t!!! raringar!!!

sen på fre efter jobbet svischar jag hem till mamma som har kidsen och gosar med n1, och sen tar jag med mig n2 hem eftersom n1 inget hellre vill än att få sova hos mormor. själv. det är lyx för henne.


m och jag möttes i dörren och bytte av varandra. han skulle fixa inför ingbofestivalen. n2 är nattad och n1 ska duscha och sen jag. martin befinner sig i radioskugga, glad för hans skull.


kort sagt trött, men glad och och nöjd, trots finnar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se