Alla inlägg under augusti 2011

Av Chillidill - 3 augusti 2011 21:58

älskar faktum att jag bor i ett land där statlig TV visar hård ironisering om homofobi på bästa sändningstid inför miljonpublik. det är klockrent. (sen kan man ju dissa allsången och hela kitet utan probs). sen finns det ju alltid vissa som inte hajjar ironi, och kan man liksom aldrig nå fram till. eller de kristna som känner sig träffade. säger bara, det sluta har dumma åsikter, gå i polo och dra upp brallorna till armhålorna så löser det sig nog ;)


sexuell läggning är så jädra blaaaaa. vem bryr sig? enda gången man behöver bry sig är om man vill ligga. då kan det ju iofs vara intressant om man ödslar tid att barking at the wrong three. annars. who cares? ( tydligen alldeles för många fortfarande tyvärr).


puss på er. alla.


ANNONS
Av Chillidill - 3 augusti 2011 19:47

så man inte ångrar massa skit. vem vill dö som en bitterfitta? (läs den boken, den är grym btw).  säg till dom som du uppskattar, vänner som älskare, älskarinnor, äkta män och fruar, barn, att dom är det bästa som har hänt dig. och är dom inte det loosa dom. låter enkelt, är inte alltid det. men om allt bara tar slut imorg. vad kommer du ångra? det du ångrar imorg. kan du göra ngt åt idag. plain and simple.


( visst lätt en sån hära dag då solen skiner, ungen är glad. grannarna är underbara, fikat  är gott, osv och man mår satans bra. och rent av tycker att det inte gör så mkt att man är feter. det är svårare att göra det en regnig sugit dag. men ändå. man borde alltid tänka så. för det är så det ska vara. alltid).

ANNONS
Av Chillidill - 3 augusti 2011 19:34

lillan och jag kvällsmyser med diverse snacks.    


och sen blire en kvällsmacka med dom hära: ( blev väl en liter iaf, efter eftermiddagens lilla sväng)


 

Av Chillidill - 2 augusti 2011 21:41

 
Av Chillidill - 2 augusti 2011 18:56


  


brevlåda inhandlad till lekstuga för det modesta priset 179 pix.

 

 

  

 

påfyllning i till pärlplattorna. N  valde själv färgerna.

 

sen inhandlades ett par rosa simglasögon med prinsessor på som redan är spårlöst försvunna. aja.

 

 

köpte provrörsvaser, modell mini och två fejkblommor för att pimpa toaletten. lite bättre, men har liksom inte hittat rätt accessoarer där än.

 

 

 

lite kroppssmör som bara var såååå billigt om man köpte två. "bara" 300 pix. och jag är ju en sån succer för grattisprover, fick ett och bestämde mig på direkten för att köpa två smörburkar bara för att " expediten var så trevlig". lättlurad? absolut.  men de är bra, fast de räcker inte så länge. aja.

 

 

 

 

och så ett par sandaler, har inga faktiskt. och det var superduper rea. och jag inser att jag faktiskt inte vill gå i foppa på jobbet som börjar om EN VECKA.  har faktiskt fått mer ont i foten och har svårt att gå i riktiga skor.

 

 

 

och då är det väl klart att N också ska ha nya dojjor. hon ville ha blixten mcqueenskor. endast 79kr. helt ok. fanns inte i hennes stl, men tror de passar till nästa höst/vår.

 

 

  

men coolast var nästan skokartongen som hörde till.

 

 

sen var vi in på ica och "småhandlade", men notan gick på över 1000. tyckte mest att jag handlade majskolvar, och bröd. men det kan nog inte stämma. hårfärg, och lite annat dyrt slank i vagnen iofs.


men bäst var det här tyckte N:


 

 


 

och just ja, den hära låg ju och väntade på mig i posten. den är så söt. volcom, i love.postlådan är uppsatt av Ns pappa och konstigt nog så fanns det redan post i brevlådan, en kalle ankatidning med tillhörande vattenpistol. den hamnade där ungefär samtidigt som Ns pappa, M,  kom hem från affären. N galet glad, jag älskar när N blir så glad, och när M tänker så bra.


Av Chillidill - 2 augusti 2011 08:36


försöker väcka N. men hon vägrar, hon ligger som ett litet snarkande paket bredvid mig. Hallååååå! sömntuta! om en vecka exakt så mjukstartar hon på dagis. M är hemma en vecka till, men han jobbar hemifrån. sen blir det hardcore. kl.7 på dagis. tycker lite synd om liten. och mig, som ska släpa med henne varje morgon.

Av Chillidill - 1 augusti 2011 21:04


  • en liten väska
  • sandaler
  • en barnpostlåda
  • provrör att sätta upp badrumsväggen med tillhörande plastblommor
  • simglasögon till lillan
  • matgrejs

Av Chillidill - 1 augusti 2011 20:49

nackdelen med att sitta i den underbara solen är att man kan få en så grisig huvudvärk. vilket jag har nu. satan.


min ospäckade vecka, har nu även blivit fulltecknad. inte helt fel det heller. imorgon blir det tandis med N, för att kolla upp hennes tand som hon råkade ha sönder för ett tag sen. efter det brassar vi till ngt köpcenter för att finhandla. lite plock och plick. på ons. blir det besök från Ms kollega och hennes barn. tors. kommer mormor och morbror till N, och fre blir det annika och hennes tjejor. blir fint det.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se