Alla inlägg under augusti 2011

Av Chillidill - 16 augusti 2011 20:41


rider vid sala silvergruva. mkt nöjd liten dam.

ANNONS
Av Chillidill - 15 augusti 2011 18:45

idag hade jag en värmländsk föreläsare. han var riktigt bra faktiskt. ibland får man känslan av att man sitter av en dag, men idag tyckte jag verkligen att jag hade fått tänka lite. stimulerande.


dessutom vet jag nu vilka värmlänningar jag fick en galen crush på i lör. det var inte Life before Man, sry teas bror och emil. även om ni var bra var det inget emot dessa basketklädda unga män, Knekta kungar,  som jag skulle sluka hela om jag fick chansen. lyssna in dem lite extra på spotify eller njut helt enkelt av dem här. i gårdagens inlägg visade jag en bild på dem, idag bjussar jag på musiken,  Det är bara musik enjoy.ska kolla in ett tjejband som en kollega tipsade om. de sjöng om mosade hjärtan och sånt på svenska. bra förutsättningar. gillar ju sånt. vi får se.ANNONS
Av Chillidill - 14 augusti 2011 20:12

som framgår av bildkvalitén så är det inte jag som har fotat, de är lånade. men ändå. få en vibb av stämningen.


det var dessa herrar som knäckte igår. tydligen heter dom knekta kungar. och bra som satan var dom.


en sjungande köttgrotta
tidigt på kvällen, men folk börjar komma i stämning.en gratis pannkaka och en välsignelse på köpet.chilling"lugna" scenenichy daze
Av Chillidill - 14 augusti 2011 13:45

riktigt bra musik igår. varierande, minst sagt. allt från mjukistrubadurcovers till merparten egna låtar. men vissa band fastnade lite mer. föll pladask för Life Berfore Man, som bara var så urpepp i sina gröna basketkläder och som bara sprudlade av glädje. har dock inte hittat dom på myspace. tyvärr. men deras musik bara måste förmedlas.


och sen en gammal favorit. köttgrottorna. som jag bara föll för i min tidiga punkperiod. och faktum att man inte kan suga sig själv fastade i mitt huvud. men mest sitter Älska mig, som jag fick nöjet att höra live för första gången på länge. de var äldre, men samma attityd. älskart.
och nya upcomming Ichy daze, skivkontrakt och med rätt lansering kan det bli ngt riktigt bra på g. kolla in deras hemsida här http://www.itchydaze.com/

Av Chillidill - 14 augusti 2011 11:36

jag står och väntar på daniella vid utgången vid festivalen när en bekant som jag inte träffat på länge kommer fram och klappar mig på magen:

" åh,  vad tjock du är. hualigen".


han vänder sig till ordningsvakterna som står och tittar på oss med en lätt bister uppsyn.

" visst är hon en tjockis?" håll med, va?" Kan inte ni också säga att hon är en tjockis?"


vakten: " hon har ju en ursäkt till det. vad är din?"


bara för att statea det uppenbara i´m pregnant. with a baby.


nä nu drar jag till sala för att få lunch hos mamma och få träffa livets mening som jag inte sett på 2 dagar nu. oj oj, jobbigt jobbigt. men hon har inte alls saknat mamma och pappa säger hon.

Av Chillidill - 13 augusti 2011 11:58

N är hos min mamma. hela helgen. M är ute och festivalarrangerar hela helgen. och jag sitter hemma och känner mig lite småkrasslig. som det brukar vara efter första veckan med jobb. har bestämt mig för att verkligen vila heeela helgen. men har myror i helga kroppen och vill dammsuga huset, fixa med tvätten, baka bullar, förbereda mat osv. men jag har gett mig den på att inte göra det. utan jag ska bara ta det lugnt. ska ut till ingbo och kolla när yngste grabben spelar vid kl.14, och sen tillbaka på kvällen om jag orkar. men ska verkligen försöka chilla galet. ladda lite batterier och alla såna klyschor samtidigt.


men jag har faktiskt gjort min egen müsli nu, och ska strax slänga in scones i ugnen. men sen är det bra. fick lite filmer av en snäll kollega, som jag verkligen vill se, så då blir jag ju sysselsatt en stund.


saknar lillan gruvligt mkt också. hörde henne när jag ringde till morsan för att kolla om allt var ok. N öste på järnet och hade verkligen inte tid med sin mamma. precis som det ska. men lite skav i hjärtat blir det liksom ändå. imorg. hade jag tänkt hämta henne vid lunch om hon vill, eller annars får det bli senare för checka av med mormor ikväll.


nej nu ska sconesen in i ugnen, och sen ska jag kasta i korven med ärtsoppa. mumsigt. vilken lyxmat jag kör med när jag är själv va?


Av Chillidill - 12 augusti 2011 16:36

skönt med helg. konstigt att komma hem till ett tomt hus. tur att nippon lever om. N hemma hos mormor under hela helgen, och maken ur huset och festivaljobbar. tänker inte göra ngt sånt i år alls. typ nästan. ska faktiskt ta och vila mig i form. men det kryper redan i hela kroppen efter att ha varit hemma i 45 minuter själv. ska jag baka, göra müsli, eller storstäda? eller vad fanken ska man göra? vad gör folk när de är ensamma? men sa faktiskt försöka njuta av lugnet. senare i höst kommer det vara fullt drag.


ska ut till ingbofestivalen till kl. 19 senast iallafall. ska kolla in lite olika akter. ska bli skoj. och som sagt bara hjälpa till pyttepyttelite. typ.Av Chillidill - 10 augusti 2011 21:00

jag är så satans varm. tror jag brinner upp. känner mig mest som en svettpärla hela tiden. med tanke på att jag nästintill aldrig svettas, och definitivt inte har en stark svettdoft så känns det väldigt upprörande och ofräscht. inte så att jag sitter och toktranspirerar och har lpskivor under armarna, men jobbig känsla.  har faktiskt inget emot att andra svettas. men JAG vill inte göra det. hatar bara gammal svettlukt, som sur pissgubbe, men vem gillar det liksom?


har dessutom turen att kombinera ihop det med lågt blodtryck igen.enligt vårdguiden så drabbar det främst långa, unga, smala personer. hahahaha. och jag är inget av det. min vanliga tur när det gäller sjukdomar. jag samlar ju.


hade lågt blodtryck förrut, så pass att jag fick äta medicin mot det. hyfsat ovanligt. och nu har det tydligen kommit tillbaka. blev ombedd att se till att inte försöka slå mig om jag svimmade. det är ju lätt. typ. aja. kör bara kör.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se