Alla inlägg under juli 2011

Av Chillidill - 23 juli 2011 20:56

 det är en donna som verkligen borde ha utnyttjat rehab mer. trist. grym röst.

ANNONS
Av Chillidill - 23 juli 2011 19:59

satt hemma och bara kollade på TV. blev sjukt sänkt av norgeskiten. helt vansinnigt. därför var det så skönt att faktiskt ha ngt inbokat. att få åka bort ett tag. vi drog till sala för lite häng med malin och rickard. kidsen lekte, N blev tokspeedad. vi åt mat och sen fikade vi cupecakes som jag tog med mig. snodde även med mig lite röda vinbär, ska göra ännu mer saft. (gjorde lite mer körsbärssaft igår. innan dess har jag hunnit med en batch svartvinbärsoch körsbärssaft. manisk i know).


efter det så åkte vi till fredrik och ulrica. mkt trevligt. N öste järnet även där. efter det blev det sushinköp och N fick en burgare och pommes.


nu soffhäng. inte illa..

btw, arvid kom hit imorse och sa att så fort han kommer hit ( och det är ofta) så sitter jag i samma hörn av soffan och fipplar med datorn. fick mig en liten tankeställare, kanske dags att byta hörn. ;-)


ANNONS
Av Chillidill - 23 juli 2011 10:04

påbörjade ett inlägg om att alla extremister är fega, icke-tänkande människor som inte kan/vågar tänka själva. men insåg att jag måste sortera lite tankar. lite för enkelt att bara skriva att det är prutt och bajs, och knappast så djuplodande som jag faktiskt skulle vilja va. ( ibland kan även jag tänka till).


över ett 80-tal ungdomar har dött pga att en utklädd man har gått omkring och skjutit ursinningslöst i 2 timmar. han har dessutom konstruerat en bomb med avsikt att döda och skada ett flertal i centrala oslo. en  "stackare" utan ryggrad eller samvete. galet. minst sagt.


enligt tidningarna vill ha ge en förklaring till polisen nu. svaret på frågan varför lyser med sin frånvaro, men HUR kan detta förklaras?


enligt norsk lag så är det högsta straffet 21 år. 21 år för i över 80-tal döda. känns sisådär.


Av Chillidill - 22 juli 2011 19:37

?

galet
Av Chillidill - 22 juli 2011 16:03

 


 cupecakes, 3 sorter, jordgubbsmuffins med jordgubbsfrosting, blåbärochcitronmuffins med  citronfrosting, chokladmuffins med chokladfrosting


  


var bara lite baksugen. (spritspåsen gav upp också, mkt smeta blev det. ngt enkelt). aja. fikasugen, ngn?

Av Chillidill - 22 juli 2011 13:10

... och där får hon poängavdrag för att hon tappar magen på vägen ner.


tydligen vanligt förekommande i simhopp. låter jobbigt satan.annars måste jag säga att jag verkligen gillar simhopp. detär ngt galet graciöst över en knäppskalle som hoppar 10 meter rakt ner i vattnet och sen snurrar som en dåre innan han slårrakt ner i vattnet som dessutom bubblar och har sig för att han inte ska slå sönder sig om de misslyckas. hörde en kommentator som sa att få ett magplask är ungefär som att ramla rakt ner 10 meter i asfalt. låter väl isisådär. själv vill jag inte ens dyka för att det känns för läskigt.Av Chillidill - 21 juli 2011 18:16

har varit ute i skogen och hittat 6 kantareller. mäktigt. sen mosade N dom när jag väl kom hem. pallade inte ens att bli arg. sen hade lillan bestämt att hon ville ha tacos. hon åt en halv liten mjukis. fan vad värt. åt satan själv istället. efter lite matvång så gjorde vi glass. hade laddat ut med chokladkulor , typ ngt strössel, karamellströssel, big pack, bananer, hemgjord jordgubbsylt, chokladsås, grädde och maränger. det dög det. äter ju helst inte glass, men åt iaf två ( tog påfyllning) skålar med banan, grädde, maränger, chokladkulor och chokladsås. mäktigt. lite förvånad, men jag har fanken inte svullat ngt alls i sommar. inget tokdrinkning eller snacksrace. inget sug efter ngt just. tydligen nu. börjar förstå konceptet: tröstätning. grädden lägger sig som bomull runt hjärtat ( bokstavligen också, men egentligen som en fet hinna som trögar ner blodsystemet. jävligt osexigt).

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se