Alla inlägg under juli 2011

Av Chillidill - 28 juli 2011 09:52

helt plötsligt på morgonen när jag återigen försöker få min unge att äta frulle,med hot  (jag ) och mkt tårar ( båda två) slog min boyband fetish in. onaturligtvis som i de flesta boyband är det två pers av 5 som kan sjunga. de andra är bara kuttersmycken. älskart.

låten andas kärlek, gemenskap och schyssta poolers.  och mr bean så klart. vem behöver inte det?







Av Chillidill - 27 juli 2011 22:45

idag har jag firat maken min. eftersom vi redan dragit till mallis, så blev det vår gemensamma present till varandra. men maken fick iaf ngra deckare som jag visste att han skulle uppskatta ( annars är han en bokmal och facklitteratur är hans drog), strumpor i stepsmodell, och tro, hopp och kärlekstabletter. pysslade runt här på fm, sen drog vi till Ms tvillingsyrra och så fick hon en miniros i fin kruka, hallontryffel och en hembakt foccacia som jag slängde ihop på morgonen. hoppas det uppskattades.


vi fikade där med hennes barn, Ms barn ( vissa)  och deras pappa. trevligt. M fick thomas bodströms biografi om sossarna och ett par intersporttofflor ( efter lite tips från mig)  sen åkte vi hem och jag lagade iordning lite middag till Ms alla barn och respektivar, eller nja david hade med sig en kompis, man tager vad man haver ;) . att daniella och andreas hade med sig en platta öl och snus gjorde maaken ännu gladare.  det blev lite grillmat, marinerad fläskytterfilé med en kall potatissallad men vinegrette, bea, och mynta/tzatzikisås, grillad majs och tomat, och kryddsalami och  oliver on the side. .  gott serru. men lite lite för lite. aja. tror ingen brydde sig nämnvärt, men jag panikar över sånt.


lagom till efterrätten dök arvid och son upp. så trevligt så. bestämde mig faktiskt tidigt att jag inte skulle baka ihjäl mig idag, utan körde med en snabb tårta med grädde och lemoncurd mellan marängbottnar, pimpad med jordgubbar, röda vinbär, mynta och choklad. snygg blev den iaf. och god var den. men lite ångest fick jag för att jag inte bakat mer. knäpp på rikt misstänker jag.


efter ett tag dök även ronnie in. och vi satt ute och småkidsen lekte till 22. inte illa. supernice. lillan somnade gott vid 2230, och jag har hunnit med det mesta av städa upp jobbet.  väldigt lyckad dag. trevliga människor. puss på er.



 

den ser iaf avancerad ut. pyttelite.




Av Chillidill - 26 juli 2011 21:05

min älskade unge tokdiggar erik saade. förra året var det manboy fullt ut. hon tror förresten att erik saade HETER manboy.


lite ironiskt är att hennes pappa nog kan räknas som punkare in i själ och hjärta, utblandat med lite hårdrock. han spelar i punkband, och driver en liten hobbyfestival med merparten hård rock och punk ( fast visst har det blivit väldigt uppblandat nu, men från början var det galet hårt.) och hon tokdiggar saade. men i rättvisans namn är hon ju bara 4. det kan ju ta sig. hon sjöng faktiskt " jag kommer, jag kommer, jag kommer" idag. så det så.

Av Chillidill - 26 juli 2011 18:50


lite palmer vid poolen.


  vi hoppade i en gigantisk hoppborg i hamnområdet


  

vi hoppade på en gigantisk trampolin.


    

vi tjuvlånade en ful mask.



 

vi badade i det underbara havet.



 

vi testade den nyinköpta vattenpistolsmojen i poolen.


 

och vi var faktiskt satans nöjda med livet. ( ignorera den osminkade klunsen med för liten bh till höger). chill galore.


... och sen gjorde vi en himla massa annat också,men det behåller vi för oss själva.

Av Chillidill - 26 juli 2011 09:37

Mallis var ju underbart. grymt att komma bort från vår vardag och få ladda batterierna i solen. och som de laddades. men dagen innan min födelsedag, så skulle jag hämta N på bamseklubben as usual. tog ett steg ner för den lilla trappen och vrida foten så det lät PANG. hamnade på rygg och totalt oförmögen att kunna vända mig med tårarna sprutande ur ögonen låg jag högst ovärdigt på rygg bland alla andra barn och föräldrar. kanon.


fick faktiskt ner den tennisbollsstora svullnaden med tryckförband, högläge och is. och vila hela dagen. kunde faktiskt stödja på foten dagen efter. men sen har det inte blivit så mkt bättre. foten har alltjämnt varit svullen och blå. och jag har inte kunnat stödja på hela foten. jag har bott i fula sandaler och foppatofflor sen dess.

igår alltså 20 dagar efter vrickningen så testade jag att faktiskt försöka stödja på hela foten. vilket resulterade i smärta långt upp i smalbenet, och sen en schysst släpning av foten resten av kvällen. skitfot. och nej, jag har inte varit hos läkaren. jag kan ju gå, typ nästan. tillbaka i foppan idag. aja.


denna bild är ca 10 dagar efter min vrickning. det syns inte på bilden exakt hur uppsvälld och vilkan härliga nyanser av blått och gult som smyckar min fot. men snygg är den inte.



Av Chillidill - 25 juli 2011 19:00

hade faktiskt ställt väckarklockan idag. inte illa. vaknade dock lite tidigare. tog en chillfrulle och drog sen till v-ås för att hälsa på tirve med familj i sällskap med anders och martin. himla trevlans. satt och snacka skit i köket. kändes väldigt 98, jag var fetare bara, anders hade annan frippa och tirves karl var mkt trevligare nu än då ( var en ny karl nu), och dessutom finns det fler i våraliv nu ( sambos, kids, fru, man) i bilden nu.  kanske en och annan åldersskavank bör läggas till också, men va fan vi är fortfarande snygga.


efter lite fika droppade anders av, och vi andra drog ner på stan och käkade lunch. sen blev det lite lightshopping. martin och tirve fick vara skosmakråd, och jag köpte ngra fler cupcakesformar. haha. och ngra mindre grejer till M som fyller år på ons. försökte köpa mammatights på hm, men tydligen prioriteras inte det vid ombyggnationen så den är nedlags fram till sept - okt. tack för den, era as. finns typ inga ställen att köpa mammakläder på.


drog en fika till på stan, blev en light cola ( inte av antifett anledning, gillar helt enkelt inte vanlig cola lika mkt).  och en chokladbiskvi. grymt god, måste baka snarast. tackade för mig och tog ett pitstop på vägen hem i sala för att bara springa in på hm och handla mina mammatights där, men icke. där fanns bara i stl xxxl, xl, och l. nä, tack. tröstade mig med att köpa ett nagellack, och ett läppglans. ovanligt. (ironi)


kom hem och hittade ungen hos grannen lekandes med 3 andra kids. fick en hjärtlig kram. snackade lite med grannen ronnie. sen så badade han med alla kidsen i sin pool. under tiden så stekte jag på lite pyttipanna till kidsen som de sen kom och åt.. bra deal. mkt lek, och ett glatt humör. inte illa.


nu sitter vi inne och tittar på barnprogram och bara softar. men kort sammanfattat grym dag. häng med kvalitetsmänniskor, lightshopping i solsken, och glada barn när man kommer hem. tänk om man kunde ta en fanta och rosé på det här nu. äh, fan gör inget en sån hära dag.


Av Chillidill - 24 juli 2011 20:19

  

ibland krävs det inte så mycket för att  många ska bli glada. underbart.

Av Chillidill - 24 juli 2011 09:00

( detta är skrivet med bitande sarkasm och ironi. om ngn skulle missa det).


Han är lång, blond och beskriver sig som en viking. Han är väldigt hängiven, tror på sin sak. han har ägnat mkt tid att planera en grej, som han hoppas ska ge " viss uppmärksamhet".  han gillar inte arbetspartiet, och inte vidare förtjust i varken socialister eller muslimer. precis som ni.


för att verkligen försäkra sig om ingen ska missa att det var han har har skrivit ett 1500 dokument som han bland annat skickat till er, eftersom han känner en så stor samhörighet med er. genom att författa ett så omfattande dokument kan man även utesluta att han är psykiskt sjuk, eftersom en psykiskt sjuk man omöjligt skulle kunna författa, planera och genomföra en så omfattande plan. skönt, då slipper ni en "knäppboll" bland er.


men jag varnar er, jag tror inte man bör stöta sig med denne man. han verkar på ngt sätt lite lättstött, och ngt lättsårad. han  verkar även sakna vissa mått av empati. men bortsett från det så är han nog mkt hängiven er sak. grattis.


ps. han heter anders och kommer från norge. det kan bli lite svårt att träffa honom in person de närmsta 20 åren men sen så då är han redo.

¨


om ni har missat det så är han norsk, och heter anders.¨och nej, detta är inget idolporträtt.


Ovido - Quiz & Flashcards