Alla inlägg under juni 2011

Av Chillidill - 19 juni 2011 18:40

snackade ( eller chattade) med Annika idag om frikort och det är fanken en konstart i sig. och det finns ju vissa ground rules som man bör förhålla sig till. och sen kan man ju resonera kring detta lite olika. vad är då ett frikort? oftast så brukar man ha 5 stycken som man får ligga med utan att ens partner blir arg. ( kan även var en person, men oftast brukar man köra 5 pers).  och trots att det är freebe sex ( i teorin, vet faktiskt inte om ngn i min bekantskapskrets som fått möjlighet att utnyttja sitt frikort), så är det inte så enkelt.


 anledningen till att man inte utnyttjar sina frikort är att dom man väljer på sin lista MÅSTE var otillgängliga så man i verkligheten inte behöver stå där som en idiot och ser ens partner strutta iväg med sitt frikort, och så har man ingen rätt att säga ngt, HALLÅ? Det är ju mer som en mindgame. Det är inte ok att välja Nisse som bor på samma gata som er, extra no-no om han kastar uppskattade blickar åt ditt håll hela tiden. mkt tveksamt om partnern skulle uppskatta att man väljer honom som frikort.  jag lovar att partnern kommer se aningens anträngd ut varje gång ni träffas. inte heller ok att välja ngn som du träffar dagligen på jobbet utan partnerns supervision. kan bli härliga svartsjukedramer varje gång man går på jobbet. och är det så att du är supertänd på Nisse eller ngn på jobbet så var det i smyg, deklárera inte att denne ska vara ditt frikort. är man så het på ngn i sitt närområde kanske man ska tänka över sin pågående relation.


men mest lämpade är ngn kändis. kan va bra med en svensk, för man vill ju ändå ha en liiiiiten chans att få träffa detta frikort. sen är det där om man bara ska bry sig om beteendet, i den mån man vet hur en kändis är, eller om man bara ska gå på utseendet. svåra och viktiga beslut.


min egen lista? så himla okomplett. gillar män dock. i ganska olika utföranden. vältränade och knarksmala. ljus, mörk, grå, utan hår, allt funkar. inte lätt alltså. men älskar ögon.  i nuläget tror jag att george clooney sitter ensam på listan.

kommer ta lååååång tid innan min lista är laminerad och klar.

Av Chillidill - 19 juni 2011 09:06

skrev ett blogginlägg ett långt och genomtänkt. men kände att jag kanske inte ville försvara mig, vilket jag skulle fått gjort. fegt? absolut. men ändå. handlade inte om hardcore sex, politisk tillhörighet, confessions om otrohet. utan ngt mkt värre alkohol. mkt mkt värre.


bjussar på denna istället. älskart.


Av Chillidill - 18 juni 2011 19:35

efter att ha suttit och sovit på bussen, både jag och N. så var vi båda mosiga när vi kom hem. och lillan var så dära härligt pipigt som bara en trött fyraåring kan vara.  hon satt och lajjade med en kikare (modell mindre, gjord för barn) och helt plötsligt så började hon gråta. mkt. inget blod så jag tyckte hon var lite väl mkt dramaqueen, tröstade och sen lackade jag ur då hon fortsatte gapade på. då upptäckte jag att en bit av tanden hade slagits ut.  och där satt jag och bara blev mer och mer irriterad

 över att hon överdrev. bra koll. och sköna mamaoftheyear awards hägrar.

kompenserar genom att låta henne kolla på bamse på repeat 50 gånger typ.

Av Chillidill - 18 juni 2011 18:34

slutade jobbet i tors. avslutade med en hel del skönt skitsnack och skratt och inte att förglömma det sedvanliga plockaundanstressen. inser att jag verkligen har trivts denna termin. och trots att jag varit borta länge pga. den dumma lunginflammationen, och allt skit som följde den, tycker jag mig ha fått lära känna ngra riktiga godingar ( bra folk med hjärta) . lovely. det är lyx på jobbet. hoppas och tror att jag har gjort intryck på ngra stackare. ser framemot att lära känna folk ännu mer.

hade dock ett snack med jenny igår och jag inser att jag saknar vissa från förra jobbet. mkt. ska ev. träffa henne nästa vecka. få se om det blir ngt då.


men nu har jag officiellt semester. och det är inte illa. är faktiskt lite slut. längtar efter sovmorgnar,sena frukostar och bad. ( om det nu blir ngt fint väder ngn gång igen) men hajja ledig. ledig. bra satan.



tillbringade första semesterdagen med att gå på furuvik i hällregn med hela Ns dagis och fritids. packade ner regnkläder till N, men gick själv i shorts och tisha. idiot alltså. kollade på djuren, men blev anfallna av ca 20-30 fiskmåsar när vi satt ute och åt. vidrigt. de bajsade och snodde mat.  jag vägrade ju i vanlig ordning att åka karuseller, men snälla föräldrar tog med N så hon fick åka. och hon hade superskoj i 30 min. innan regnet kom. sen vräkte det ner. oavbrutet. värdo. som tur var hade tea påverkat mig så att jag plockade ner regnkläder till N. tur det. själv blev jag  iskall och grinig. pröjsade 28 spänn för en liten strips och då menar jag liten. gick in på herrtoan och N hittade ett bra ställe att tvätta händerna i. hann precis stoppa henne från att stoppa ner händerna i urinoaren. fräscht. aja.


väl hemma så upptäckte jag att jag tagit fel nyckel, så vi kom inte in. bilnyckeln var även den i tryggt förvar inomhus. och ja, det regnade fortfarande. maken var i sala och skulle sova över, och kidsen var i  jönköping. som tur var fick jag tag i makens syrra. hon kom över och släppte in oss. sen tillbringade jag halva kvällen med att leta nyckel, vilken jag fann i nyckelskåpet till slut.


idag har vi varit hos b-ströms. inte illa. vi firade min mor lite försenat. hon fick en schysst champagne, rosé, och dyra praliner. hoppas det dög. vi stannade länge så N fick sin efterlängtade mormors dos. välbehövligt. även för mig.


välhemma har det tjafsats en del, tydligen en sån dag för lillan. trist satan. tur att det finns dvd och en hel del godis till mig. orka. aja.







Av Chillidill - 15 juni 2011 21:42

alltså seriöst london levererade stenhårt. london i sig var kanon. men bäst var kollegorna som jag fick möjlighet riktigt gosa in mig i. det var kanoners. älskart.


det fanns en arm att krama vid flygrädsla, en manskör ( lätt alkoholpåverkad) som sjöng i hissen när jag höll på att kissa på mig av klaustrofobi, och en himla massa villiga shoppingsugna. kan det bli bättre? att man dessutom fick lära sig en hel del gör ingenting. var grymt. kort sagt. kände mig nästan lite lätt och snygg ( trots att jag faktiskt fick en del finnar av den snubbiga luften) . idealiserar faktiskt inte det minsta  (bortsett från smärre detaljer som inte alls spelar ngn roll i det stora hela). kort sagt så värt. (a)


skriver lite längre och mer ingående när jag har ork. är faktiskt galet slut just nu.






Av Chillidill - 11 juni 2011 19:22

skitlöjligt. ska åka till london med jobbet imorg. kl.4 drar jag hemifrån. det ska bli apnice. har packat, packat och packat lite mer. men grejen är att jag har aldrig varit ifrån min dotter själv. utan make. hon har sovit hos mormor två nätter i rad. och det är inga probs. alls. men att lämna henne och åka iväg själv har jag aldrig gjort. betvivlar inte för en sekund att hon kommer ha det dåligt hos pappa, snarare tvärtom. tror de kommer lylla på rejält och få mkt mystid tillsammans.


men jag, kan jag stå ut med längtet och att inte få krama hennes lilla ofta sockerkletiga armar. galet löjligt. men panikframkallande. vill inte ens åka. fast det vill jag ju verkligen. är så taggad och tycker det verkligen ska bli skoj. men nojjar ändå. och tänk om ngt händer med n, eller med mig? och jag är i london? tänk om jag inte orkar gå så mkt. osv. osv. tänk om jag bara dör av längt på kvällen och bara vill ligga inne och grina. kommer inte att hända men ändå. alltså, hajja resnerver deluxe.


fan. och ändå vet att det kommer bli suveränt.

Av Chillidill - 8 juni 2011 21:22

har varit så sjukt mkt sista tiden. har haft 6 lediga dagar. och på dom har vi klämt in student i uppis ( hittade faktiskt en gammal burgare i bilen sen dess. dvs en vecka gammal), en annan dags studentfirande i ingbo, släktingshäng, läderlopp, triathlon, ( skitjobbigt att titta på i värmen. stackars mig), och mer släktingsmys på beachen med lite bad. vi har badat satan här i vår egen pool som tuffade upp till 25 grader, inte illa. kort sagt så himla många sköna dagar i solen har det blivit.


resnerverna inför london börjar även infinna sig. inte lika skönt. drar ju på sön vid 4. hoppas hoppas verkligen inte grannen har fest då. kommer inte vara en bra kombo. tror dock att det kan vara så illa. aja, ingen idé att panika över det nu. väntar tills på lör.


skolavslutning för kidsen på fre. och nästan mer att göra för oss/mig när man har schemabrytande aktiviteter. men summasummering så har jag verkligen trivts med mina nya arbetskompisar. har många många fina. älskart.


kastar in lite random bilder sen helgen. puss på er.

  på väg till studenten. vi är suddiga. och jag ser ut som ett miffo. aja. men jag är med på ett kort iaf.



 

inviger flytvästen. urstolt. och har klotat och slagit i plytet därav såret/n/  i ansiktet.


      självvald outfit inför läderloppet. n har nu gått från att vara en riktigt pojkflicka som bara kört med spindelmannen till att ÄLSKAR rosa. jahapp. bara att gilla läget. och söt är hon ju.



  picknick på beachen i gassande sol. kusinbarnet badade. det gjorde jag med. alltså fötterna. palla inte mer. men kidsen gjorde det. strongt. och storkussen var underbar som vanligt och hängde med ut.

  

l

Ovido - Quiz & Flashcards