Alla inlägg under mars 2011

Av Chillidill - 5 mars 2011 15:03

underbart soligt väder ute. men tyvärr blåser det satans mkt att det inte är trevligt att vara ute. bläää. fanken alltid ska det finnas ngt att klaga på.


lillan var magsjuk igår. lillan. men det hade gett sig när jag kom hem. skönt. men jobbigt ändå. hoppas slippa bli sjuk denna gång. hoppas hoppas. sjukt trött igår. men sov dåligt. blev väckt kl.6 eftersom ngn var hungrig. bjussade på majsvälling och somnade om, men blev väckt då och då eftersom jag tydligen störde barnprogrammet med snarkningar. fy mig. men ungen har ätit idag och var varit glad och pigg. lite för glad och pigg för min sega hjärna. känns som jag har feber eller ngt skit. går som i en dimma. ska vika kläder, men orkar inte. hällde ut kläderna på golvet för att jag skulle bli störd, och på så sätt plocka upp dom. funkade inte. tycker det ser helt ok ut och högen stör mig inte. fail alltså.


åkte till stenborgs för att fynda lite sticklingar. älskar att odla lite ( med betoning på lite. är ju en noob på sånt. brände sönder mina jordgubbsplantor 2 gånger förra året. tydligen riktigt inkompetent på blommor. men jag gillart iallafall.  men det var en liten slemmig bobba med två halvskruttig blad för 20 spänn. hoppade det. handlade lite. snackade i telefon med tea samtidigt så jag glömde hälften som jag skulle köpa.  men det var det värt. tea är otränbar nästa vecka, så jag tog ett kanonbeslut att bara köra långpromenixar nästa vecka, inget gym. skönt faktiskt. ska baka gottis och äta som en norsk gris '( hahaha) i en hel vecka.


lyssnade på p3 när jag åkte hem. dom spelade galet mkt bra ny musik. fick världens lyllorus. ( gick över fort dock eftersom jag fortfarande är trött) blir galen på rix och megapol. men fick lyssna på senaste foo fighters, oscar linnros, säkert. fy fanken vilken musik. släng dig ivägen  linda bengtzing.

ANNONS
Av Chillidill - 3 mars 2011 20:58

haha. inser man har bra vänner. som man kan chocka och sjunga med i bilen, och träna. och sen inse att vi inte riktigt orkar fullt ut, men tar en omväg hem för att det är nice att snacka lite.


tankar om män

det är lite galet. linda b stänker till med en schlagerdänga som får carola att känna sig lite för hipp. ( ogillar dock dom gula lackstövlar. oja, en stackars *ora fryser om benen). vad är det som gör att lindas låt går hem i folkhemmen. (kanske just för att hon känns lika farlig soom kalles kaviar, mild variant) eller för det hon sjunger om? är det många tanter som sitter där ute och fantiserar om en fast lite yngling att få klämma på? vill man ha det? eller vill man ha en trygg FAMILJEKARL?


tror att man vill ha allt. kanske inte en 20åring. inte JAG iallafall.

en man som är känslig, förstår mig. kan sätta sig in i mina känslor, visa empati. vara händig, tycka om matlagning. vin. kan vara social, intellektuell, snygg, snäll. ja, inte så mkt att leva upp till alltså.


känner mig ju tyvärr motvilligt medelålders. men tycker ändå att jag inte riktigt behöver skämmas än för att jag är helt ute, eller försöker klä mig som kidsen. men hade inte lagt fram kläder imorse. och det blev kaos. jag såg fet ut i allt. eller annars var det för litet. men skulle väl inte om jag nu skulle bli tvungen ge mig ut på singelmarknaden med stora förhoppningar. andrahandsvärdet på singelmammor är väl inte skyhögt. ( visst, det finns underbara karlar som inte alls skulle bry sig, men på ngt sätt inbillar jag mig att man inte skulle stå i första line-up. får en känsla av det. hoppas jag har fel.


såg i aftonbladet att om hon är snyggare än honom så håller det inte. har hållt ihop med min karl i 7 år. vet inte om det betyder att jag är asful.ANNONS
Av Chillidill - 2 mars 2011 20:02

alltså ibland undrar man ju hur man tänkte när man kom fram till vissa grejer. exempelvis i matväg. hur blev det så. vem fanken spånade fram idén med kaviar med banansmak. ok, om ngn idiot spånade ihop idén: men trots det tokroliga i det hela så måste ngn ju ha provsmakat. och det smakade skit ( blev ju faktiskt ingen större succé direkt, och tog bort ganska raskt).


och sen det här med att FÖRSÖKA skapa ett behov som inte finns. exempelvis, behövs verkligen smaksatt grädde i chokladsmak. jag brukar ju faktiskt göra en tårta med en sockerkaksbottnar som jag dränker i apelsinjuice, och på ena lagret mosar jag hallon och florsocker och på andra lagret vispgrädde med chokladsmak. och det har jag gjort INNAN den smaksatta grädden fanns på marknaden genom att ha i antingen lite kakao eller o´boy. enkelt. jupp.


ngt som jag just nu har snöat in på är smoothies gjorda på juice. just nu väntar ngra jordgubbar, en kiwi, ett granny smithäpple, en banan på mig för att bli mos. sweet....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se