Alla inlägg under januari 2011

Av Chillidill - 12 januari 2011 18:27

det här med att byta jobb. helt sjukt hög utmattningsfaktor på det. trots att det är samma jobb och liknande arbetsuppgifter så är det så mkt nya rutiner osv. att få in all info om nya elever, socialt och kunskapsmässig,t är tufft eftersom det rör sig om över 100 individer. mastigt. sen vill man ju vibba stämningen och se till att inte råka stöta sig med ngn till en början. roligt ja, tröttsamt ja. har dock fått upp suget att läsa ungdomsböcker igen. inte illa. men mixat med det finns det så mkt saknad efter gamla kollegor och elever. dessutom känns det lite bittert eftersom jag vet att mina gamla kollegor klarar sig alldeles utmärkt utan mig, och mina gamla elever har glömt mig efter en vecka. surt liksom. men så är det. har ältat detta i evigheter ork inte mer nu.


( har även hunnit träffa grattat arvid i efterskott. nice. och dessutom har jag faktiskt tränat lite hemma. är fanken imponerad av mig själv)
ANNONS
Av Chillidill - 9 januari 2011 21:24

hade en sjukt bra lördag. maximerade folk som jag vill träffa och hann träffa den bästa. kanoners.fick gosa med denna hära goa unge. och träffa ungens underbara föräldrar. helknäppa, som varken dricker alkohol eller har TV. kan det bli knäppare ;)   älsk på hela lilla familjen.
var på vapiano på stureplan. åt grym pasta och socialiserade av delar av inre kretsen, som inte var magsjuk, gravida etc. mkt skratt och satans sköna människor. kan det bli bättre.  älsk på dessa homies också.


imorg. nytt jobb. nya människor. hua. läskigt ju.

ANNONS
Av Chillidill - 9 januari 2011 21:16

 


en normalstor snöhög denna vinter.  


man kan väl alltid vila lite i ett traktorspår.

Av Chillidill - 7 januari 2011 12:55

i autentisk färg.

Av Chillidill - 7 januari 2011 10:21

ett ögonblick


finns så många värda ögonblick i livet. var mest bara livrädd när lillan kom ut. eller fanken det gjorde ont som satan och man ville bara ha ut den SAKEN som torterat mig i över ett dygn. hade inget inget längt efter ungen alls. utan ville bara att det skulle vara över. snabbt. men snabbt gick det inte. hursom, nör ungen väl behagade komma ut och sluta tortera mig. så behagade hon inte andas ordentligt. så en barnmorska tog tag i ungen och sprang iväg med man och unge för syrgas. och då i det ögonblicket trodde jag att hon inte skulle komma tillbaka till mig. det var fruktansvärt. hemskt. så när jag väl fick tillbaka henne så var jag livrädd för att de skulle slita tag i henne och dra igen. tog ganska lång tid innan jag kunde koppla av och bara titta på henne. men hon var ju underbar så klart.


så de flesta ögonblicken i livet handlar så klart om lillan nu. hon är ju livets mening. men också så mycket bra häng med inre kretsen. milstolpar. midsomrar ute på gräsö och på ullbro, häng i ga uppis. så mkt mäktigt som vi har gjort och upplevt tillsammans. asse som bröt benet av Ms nya flickvän från australien efter 12slaget. på nyår. och larsson som föralltid fick namnet loka efter sin alkoholtaktik. älsk på er alla.


och så mannen så klart. hur det kom sig att vi slog ihop våra påsar, och jag hamnade ute i obygden. högst otippat. men så bra.
Av Chillidill - 6 januari 2011 16:14

ikväll kommer lille albin på fika besök med sin mamma. han är iofs inte så lite alls längre. utan en riktigt stor kille. men lillan och jag har varit och handlat fika till besöket. hon är ruskigt taggad. blir fint det. först en blomkålsoppa får det bli.

¨


  

btw

Av Chillidill - 5 januari 2011 22:16

var och badade i sala idag. brukar allitd packa ner allt. fika, ungens grejer och mina. var sjukt medveten om att mina bikiniunderdel låg nere i tvättstugan, sprang ner och plockade fram den. packade vidare. lunchade på stan. sushi is da shit.


väl i badhuset så upptäckte jag att jag inte fått med mig ngn bikiniunderdel utan ett par trosor som visade lite väl mkt aschle. turligt nog i svart iaf. så jag fick helt enkelt svassa omkring med halva rumpan uncovered i badhuset. ber alla andra badhusgäster om ursäkt om de fick synskador idag. jag bjussar på den, alltid roar det ngn ( på ett hahasätt)


Av Chillidill - 5 januari 2011 19:11

Dagens krav. Go satan!  Dagens MSNkonveration.  som alltid med martin. viktigheter avhandlas som hockey JVM, jonas karlsson.  människor som har en fotoposé och ser likadan ut på alla kort, människor som har 50 fotoalbum på fejjan på samma objekt, och annat som går att bedöma, kritisera och hylla.


FAN GICK INTE ATT KLISTRA IN BILDEN: FÅ FÖRSÖKA SENARE NÄR INGEN DRAR I MIG:Dagens rengöringsprodukt. luktar gott.


 Dagens frukt. har köpt två korgar sharoner. himmelskt.


 


Dagens present. inhandlade till alvar som vi äntligen ska besöka på lör. ( om ingen jävla sjukdom slår till)

Dagens mest underbara trotsunge


    
Dagens bok som jag just nu läser och gillar.
Dagens inredningspryl. en stor spindel ( julpimpad för tillfället) som ngn svetsat ihop. ett riktigt hantverk. uppsatt på den kitshrosa väggen i vardagsrummet.


 Dagens ängel. inhandlad i enköping. innan jul. fin va?


 Dagens serie. helt hysteriskt rolig. och nutida.
dagens TVtittande


Kollar in Scener ur ett äktenskap i nyversion med Jonas Karlsson och Livia Millhagen ( heter hon så). riktigt bra. njuter.  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se