Direktlänk till inlägg 30 januari 2011

weekend (pics)

Av Chillidill - 30 januari 2011 20:30

inser med tungt sinne att helgen är över. skönt soft helg. sushi beställt. mums. sen tillbringades fredagen i soffan i godan ro tills brandbilen med blåljus körde förbi. tvättmaskinsbrand. stackarna, men sån tur att det inte blev mer.



lillan fotade min mat...



  


och sin mat. nudlar ser verkligen äckligt ut i närbild.



lör drog vi ut på älven för lite korvgrillning. våra homies dök upp och kidsen lekte järnet, papporna eldade stubbe och mammorna ( jag och tea) snackade skit och frös. alltid lika trevligt att hänga med dom.



 


grym fulbild. men bjussar på den.tyckte faktiskt att det blåste lite kallt. syns det?



     


hink och spade funkar finfint även på vintern.



mys i solen. jag och tea har varsin mössa med igelkottar på. vi delar inte på en.



idag sön blev det lite träning med tea. blev mest kondition. känns faktiskt riktigt skönt att komma igång. och kan faktiskt längta tills nästa gång man kan komma iväg. maken var på ingbomöte och hade ungen med sig. så jag fick faktiskt både laga mat, äta och duscha i lugn och ro. lite vardagslyx. kanske lika bra eftersom maken åker på kurs i två dagar och då får vi klara oss själva. men det är inga probs, det fixar vi. brukar gå bra. mamma ska hjälpa till och hämta på tis.


daniella var förb idag och sa adjö för imorg. drar hon till thailand. i fem veckor. hon kommer få sjukt skoj. och jag är så avis. men ändå inte. man kan ju inte dra vart man vill med en unge, men skulle aldrig vilja byta bort det jag har idag. en liten kladdig kram från det lilla monstret och jag är helt såld. lillan is da shit. however, kommer sakna daniella major. men har ingen panik för att hon ska iväg. tror att allt kommer bli great, och att hon kommer få kalasskoj. lite förvånad över att jag är så cool. men alltid kul att överraska sig själv.


 


tänk vad skoj man kan ha med en dammsugare. lillan använder den som hårtork.



  



ser framemot en grym vecka på nya jobbet. känns som jag pejlat läget ett tag. börjar känna mig lite hemma. (diggar kaffeautomaten, hårdbrödet och teet. men mest det faktum att det finns diskmaskin. kick ass. ja, just ja kollegorna verkar soft och likaså eleverna. men diskmaskinen oj, oj. ;)) kanske dags att kliva fram. råkade ju klämma min arbetslagsledares hand i en skåpsdörr. sånt är piinigt.








 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Ovido - Quiz & Flashcards