Alla inlägg under november 2010

Av Chillidill - 22 november 2010 18:18

karamelliserade popcorn kickar fanken vicken rumpa som helst. har vabbat för första gången denna terminen. ungen liten, arg och grinig. och ibland superglad och energisk som ett vindkraftsverk. men imorg. får det bli dagis. men vi blev lite poppesugna, och då passade jag på att återuppliva en gammal favorit, dom karamelliserade poppisarna. det är en konst att göra hyfsat nyttigt snacks till totalt onyttligt, och satans vad gott. det salt, blandas med det söta. kan inte bli bättre. orgasmkänsla. testa....



ser inte mkt ut för världen men oj så gott.

  


inser förresten att julen verkligen står bakom knuten. herregud. vad önskar jag mig? varma pensioärstofflor i fårskinn, fred på jorden och en jävla massa pengar. ( ska tänka efter lite till med andra ord). favoriten i aladdinasken är körsbärslikören btw.

Av Chillidill - 21 november 2010 11:28

har inte ork till ngt just. ungen lite halvhängig. maken har sovit hela helgen. och själv så gör jag det som behövs. knappt det. tappat entusiasm känns det som. sover som en galning, men är ändå inte pigg. ont i skallen och i ryggen.knaprar ipren och sköljer ner med treo. men huvudet värker, bankar och skriker. migrän? mår illa.  har gått omkring i ett töcken av ngt som påminner om kraftig baksmälla, och och ångesten efter ett rejäl otrohet ( inget lite diskret hångel , utan ett rejält packat superhångel i en soffa mitt på en fest bland gemensamma vänner. har aldrig gjort det men misstänker att ångesten efter en sån grej måste vara halvtung). ska göra ett tappert försök att kravla mig ut i blötsnön. inte så jobbsugen nu. fanken. känner inte ens för att sminka mig. hemska tanke. ;-)


just nu dammsuger livets mening golvet . och jag ler. skön känsla...


och dagens soundtrack: melissa är så snygg som jag känner mig ful just nu.





Av Chillidill - 18 november 2010 22:08

en satans massa grejer. kläder, en schysst klocka, en bra vinterjacka, eller 6 jackor på hm. jag har dock valt att lägga cashen på en platsbit. en bettskena. så jädra dyrt. dessutom gör det ont som fan. jag ulkar lite okontrollerat, och får en överproduktion av saliv eftersom jag blir illamående direkt och får ltie panikkänslor. och det spänner satan i alla tänder. och jag har betalt för skiten. 3336 spänn.en platsbit!!!!! fatta vad skoj jag skulle kunna ha med dom. men fan heller. pallar inte ens att försöka sova med den nu första natten. jädra bra investerade pengar.

(bild på skiten kommer)

Av Chillidill - 17 november 2010 21:10

Det här är en högst personlig lista med prylar som jag ogillar. andra kan gå igång på det som satan, grattis säger jag till er. tur att det finns olika smaker.


  • tunga kvammiga parfymer som luktar ruttet trä och gammal havtång.

  • hårtussar som sticker ut ur öron och näsor.

  • cigarettrök.

  • synliga snorbusar som sitter och fladdrar när personen andas är jobbigt ( säger alltid till om det händer. förväntar mig att andra säger åt mig)

  • polotröjor.

svårjobbat, vissa, men väldigt få grejar at få en polo att se schysst ut. korkade människor. finns inget mer avtändande. att hoppa i säng med ngn som inte hajjar ett skit. nej tack! ( om det har hänt? " säger som kungen: " det där tillhör historien, så ni gör vi som ni gör i era tidningar och vänder blad")


  • snus.

har egentligen inget problem med det alls. men tycker att det kan vara hyfsat avtändande när ngn har pullat upp en alldeles för stor prilla som får ena halvan av överläppen att se ut som en kalle anka näbb, och som sen hänger ner över tänderna. annars no problemo.

  • folk som skryter ( tillhör kategorin korkade människor) nä. inget nice.

  • bettskena. det kan nog vara det mest osexiga alla kategorier. och en sån ska jag få imorg. lider satan. panikar!!!!!!!!!!!!!! men gnisslar tänder som attans. men sexigt är det fan inte. kanske lika bra att skaffa separata sovrum direkt.


Av Chillidill - 16 november 2010 19:54

alla dessa ord. de har alltid fascinerat mig. jag har alltid varit en läsare. jag kommer ihåg när min lågstadielärare birgit berglind inte tyckte att jag läste tillräckligt bra, utan slarvade. jag fick gå iväg med en liten grupp och läsa. kommer ihåg att jag kände mig kränkt så in i märgen. haha.


jag slukade alla böcker som kom i min väg, det var som att jag toklevde min in i böckerna. kommer ihåg att jag åt Den oändliga historien redan i mellanstadiet.Otrolig bok.


jag kommer ihåg hur jag på högstadiet blev frälst av frödings dikter. kraften i dom. och esais tegnér. " Det dunkelt skrivna, är det dunkelt tänkta" oj så stort... Och jag tyckte verkligen att det var helt magiskt. tycker fortfarande att dikter och poesi är magiskt. läser allt från seriealbum, till tveksamma explicita biografier med sex och våld. blir en hel del ungdomsböcker också. och ja, allt faktiskt.


så varför har jag inte ett mer korrekt språk? VILL INTE. inte här. så enkelt är det. varför inte skriva slang rakt igenom då? venne. blandar högt och lågt. vet att jag borde jobba bort "typ", "asså", "ba", men man kan inte vara perfekt jämnt. dessutom så blir jag lätt lite svamlig när jag är trött, tankarna är raka och sammanhängande, men när det ska ut ur käften så blir det bara svammel. ett uttryck för min vimsighet? utöver de ordfadäserna så slänger jag ofta in engelska ord. inte bara i text, utan när jag pratar. inte dolph lundgrenaktigt, utan lite now and then. irriterande. och så svär jag för mkt. finns det ngt bra med mitt språk? jo, jag är kvick, och fräck i käften.


men ibland kan jag slås av kraften, mittiprickkänslan av ett citat, låttext. och det behöver inte vara djupt alls. ibland så bara synkar musik och text och saker och ting blir magiskt. kan vara på svenska eller engelska. men ibland blir det bara så bra.


satt i bilen idag och lyssnade på rix fm, mer än så pallar inte min hjärna på morgonen, och då körde de martin stenmarcks 100 år från nu. och jag ba, " fan vad klockren". och det är verkligen inte ett poetiskt mästerverk men fan va bra.


andra stora som verkligen kan det där med att skriva texter är jocke berg (inte fyllot i kungarna av tylösand och inte heller den kokaintunne killen i hardcore superstars), sängaren i kent. oj oj. han kan han. " jag vill ha din ryggrad här, fäst den i mig"

så jädra dirty, utan att egentligen säga ngnting. winnerbäck, of course, thåström är kung. lyssna på fan, fan, fan och bara njut. petter så, klart, melissa horn. jag kan fortsätta i evighet. men en som INTE har koll på det där med orden och texter  är hasbeen Martin Svensson som gjorde låten "yeah yeah wow, wow".


en bra text





en dålig text: ( dessutom är han FUL, inte för att det är hans fel, men han var en flickidol, back then. och han är INTE snygg)


Av Chillidill - 15 november 2010 17:41


insåg i helgen att morsan kör med tofsar lite här och där. hon har gjort det ganska länge. i fler år iallafall.  så frågan är vem var först: morsan eller maria montazami?  

Av Chillidill - 14 november 2010 20:36

... satans bra helg. seg som en kola i fredags men i lör blev det åka av. åkte in till sala vid 13 och multitaskade järnet. först in till b-ströms och åt för tidig fars dagslunch. det blev en grym porterstek med sås och grejer. älskart. sen fylldes det på med schwartzwaldstårta. sen drog maken och spelade badminton med polaren fredrik , undertiden jag och ungen chillade hos mor och far. sen åkte vi också hem till fredrik och ulrica för att äta kvällsmat där iform av tacos. gullungen var mkt tveksam till de stora barnen hos dom. hon drog ut mig i hllen och ville viska och hon sa: " Vi skiter i det här mamma. jag vet, vi åker hem och äter. " Underbart! men tillslut så åt hon ett halvt bröd. det är alltid supertrevligt hemma hos dom. fredrik är en gammal arbetskompis med både mig och maken.  chillade galet där och drog hem vid 2130.


idag har segat på. tvättat lite, pysslat lite, försökt satt på ungen kläderna för 1117:e gången. hon har helt klart nudistiska tendenser. på em så kom linda och albin förbi, och de lekte genom att min unge kolla på Tv och albin dammsög. men till slut kom de igång och lekte järnet. underbart att se dom leka så bra. man blir glad i hjärtat.

vi fick en kvällsfika hos makens pappa. nice.


nu är den mest underbara ungen lagd. i en drakpyjamas. och jag sitter här och maken kollar in petters dag på så mkt bättre. så himla bra är det programmet. sen blir det vl bara chill. (upptäcker att ordet chill blir välanvänt idag)



  


så här blir resultatet om man är 3, älskar spindelmannen, klär sig själv och envisas att äta på en leksak,



 

ungen fotar själv sitt favvos, turtles.




  


... och sin mamma. ( "Gör en puss med munnen, mamma, som att du älskar mig")


 

Ungen fotar mig hemma hos mor och far

  

..... och jag fick en ny parfym av mor och far. så snälla så...



och sen en taco hos ulrica och fredrik. ser trist ut, men var så jädra gott.   

Av Chillidill - 13 november 2010 22:48

men imorg. kommer bilder.jävla bra dag btw.

Skapa flashcards