Direktlänk till inlägg 17 november 2010

ruskigt osexiga prylar

Av Chillidill - 17 november 2010 21:10

Det här är en högst personlig lista med prylar som jag ogillar. andra kan gå igång på det som satan, grattis säger jag till er. tur att det finns olika smaker.


  • tunga kvammiga parfymer som luktar ruttet trä och gammal havtång.

  • hårtussar som sticker ut ur öron och näsor.

  • cigarettrök.

  • synliga snorbusar som sitter och fladdrar när personen andas är jobbigt ( säger alltid till om det händer. förväntar mig att andra säger åt mig)

  • polotröjor.

svårjobbat, vissa, men väldigt få grejar at få en polo att se schysst ut. korkade människor. finns inget mer avtändande. att hoppa i säng med ngn som inte hajjar ett skit. nej tack! ( om det har hänt? " säger som kungen: " det där tillhör historien, så ni gör vi som ni gör i era tidningar och vänder blad")


  • snus.

har egentligen inget problem med det alls. men tycker att det kan vara hyfsat avtändande när ngn har pullat upp en alldeles för stor prilla som får ena halvan av överläppen att se ut som en kalle anka näbb, och som sen hänger ner över tänderna. annars no problemo.

  • folk som skryter ( tillhör kategorin korkade människor) nä. inget nice.

  • bettskena. det kan nog vara det mest osexiga alla kategorier. och en sån ska jag få imorg. lider satan. panikar!!!!!!!!!!!!!! men gnisslar tänder som attans. men sexigt är det fan inte. kanske lika bra att skaffa separata sovrum direkt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se