Direktlänk till inlägg 3 november 2010

en fjortis försvarstal

Av Chillidill - 3 november 2010 14:37


riktigt skitväder idag, regn, regn, regn. och en satans massa blåst.  trist satan. men har inhandat glögg idag för att försöka få lite julfeeling.


angående min fjortisblogg:


är jag en av de där patetiska vuxna som vägrar växa upp och ta lite ansvar?

NEJ! jag tar hand om de mina på det bästa sätt som finns. jag tar så mkt ansvar som fysiskt är möjligt på jobbet. för det är mitt jobb att vara en person som tar ansvar och ska försöka förmedla grundläggande värderingar till den kommande framtiden. den uppgiften tar jag på stort allvar.


Väldigt enkelt, jag är den jag är. det finns så många människor som tar sig själv på alldeles för stort allvar och tycker att man ska inte göra så eller si. fanken vad tråkigt. jag gillar det jag gillar.


jag tänker aldrig sätta på mig tantkläder, utan köper det jag gillar. men nej, kommer inte sätta på mig legging med skinpatches ( för mkt fjortis), oavsett och det är märkeskläder eller inte. är inte så klädintresserad, utan köper det jag tycker funkar. skogalen? typ nej. ha ngt på fötterna funkar. sen köper jag inget dyrt direkt för jag tröttnar så fort. vill både kunna ha en skjorta en dag  och nästa dag ha en tisha och legging. för att jag vill och kan. gillar du det inte, kolla bort.


jag hade en period i 20års åldern då jag var så jädra pretto. jag kollade på varje kulturprogram som gick. kollade på aktuellt för att TV4 nyheterna var för folkligt. expressen och aftonbladet var för ytliga. jag ägde inte ett par jeans, utan gick i pressvecksbyxor hela tiden. jag satt mest och drack sött vitt vin och diskuterade statsförordnanden i olika länder och sociologiska teorier och hur roligt var det? inte direkt, snacka om att ta sig själv på för stort allvar. kräks på det.


och jag lovar, jag är allmänbildad, inget mattegeni, men jag är hyfsat insatt i det mesta. allt från litteratur, musik till historia. så varför väljer jag att bara skriva om utseende och banala saker? för att det finns så många som redan diskuterar det på ett bra sätt. ex. wisemans wisdom, en blogg om kriget i afgahnistan. läs en riksdagsledarmots blogg. 


är jag rädd för att framföra mina egna åsikter?

Nej! men återigen, jag bloggar för mig. och mina åsikter vet jag ju ;)

och sen tror jag att min aåsikter om sakernas tillstånd framkommer ändå.

men ok, tror på alla människors lika värde oavsett sexualitet, hudfärg, eller religion ( sen finns det ju alltid puckon från alla olika religioner, hudfärger, och sexualitet. men då är de idioter på individnivå). jag tror på kärleken, vetenskapen, och demokrati. enkelt.

denna blogg ska vara för mig för att jag ska kunna vara så jävla ytlig som det bara går, och få goofa. noja om botox för att kanske slippa skiten i verkligheten.


och gillar jag vin?

 Jajemensan, det gör jag. Jupp, i lagoma mängder så är allt underbart. dricker mig nästintill aldrig ( kan hända ngngång per år) full. inget intresse av det. dricker för att det är gott. har aldrig druckit för att bli full ( finnsn några år som funkar som undantag), drack inte ens häxblandningar när jag var ung.


och musiksmaken? tänker inte bli pretto här heller. gillar det jag gillar och står för det. oavsett om det anser omoget eller inte.


om vuxen betyder att man ska bli grå och aldrig skratta helt hysteriskt och konstigt, klippa håret kort i en praktisk frisyr, alltid uppträda korrekt, och ha höghalsade skjortor och foträtta skor. så nej, då kommer jag aldrig att bli vuxen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se