Direktlänk till inlägg 15 oktober 2010

somliga ljus brinner aldrig ut

Av Chillidill - 15 oktober 2010 19:54

trodde du att jag skulle däcka? gå in i väggen? (har full respekt för att det kan hända). men jag gör inte sånt. det finns inte utrymme, fysisk omöjlighet för mig att göra det. skulle aldrig sjukskriva mig för att jag exempelvis var trött. kan lätt (lätt kanske är att överdriva) jobba fast jag knappt sovit. bara att köra på. och det ger sig till slut, man överlever och mår bättre. kommer ut på andra sidan. krisar ihop. men det som inte dödar härdar, har deppat en del faktiskt, men brutit ihop och kommer igen. en lärdom visare. segare än vanligt. och tack vare er alla. som vet, som gör det värt. love you.


ibland händer det. det blir ett sånt där 'aha'moment på jobbet, antingen angående ngt man förstår eller att man bara klickar ihop med ngn (stor eller liten), ett samförstånd, ett utbyte av respekt. och det hände idag. cool satan, (sen var det massa med moments som inte var samförstånd, men det är helt vanligt. därför så är de samförståndsmomenten supergrymma).


var en sväng till gröna skylten och införskaffade lite helgro till själen. nej det är inte allt i livet, jag vet. men inse att det är forbaskat nice att ta ngt glas ibland. att bli pruttfull har aldrig varit min grej. dessutom hyfsat ovärt att sitta hemma själv och vara på aschlet (kan inte stava det, helt sjukt). var var jag, jo  jag gick dit högg det jag skulle ha, och tjejen i kassan ville att jag skulel visa leg. Blev lite förvånad, men visade upp det varvid tjejen i kassan utbrister (alldeles för högt): VA? ÄR DU ÖVER 30? kändes väl halvok. känner mig inte som min ålder ser ut på pappret direkt (tycker dock att 40 something kvinnor är grymt snygga, men tycker att vägen dit verkar obarmhärtig för mig), men över 20 vill jag nog tas för. inte skoj att gå på krogen och att nyblivna studenter stöter på en, eller?


 (och , nej troligtvis stöter ingen på mig. bara fula feta skalliga män i 60års åldern.  men ändå, man kan väl alltid få tro att ngn skulle vilja ha en. vill inte bli singel, skulle nog vara hemsk cougaraktig på krogen. nej nej hoppas inte. och jag ska ju ändå inte bli singel, so what the hell. (fan vad jag spårar ur idag. )


har tre rättningshögar på bordet som jag tänker ta itu med i helgen. (hoppas hoppas), en kommande vecka med två extra lektioner (men jag hade ju färre lektioner än väntat denna vecka, så det är inte synd om mig). storstädning på dagis imorg. känns lite trevligt faktiskt. träffa lite folk och röja lite. är nog knäpp på riktigt.

ska öppna upp mig chipspåse och bara löka resten av kvällen. somnar nog om en timme eller två ska ni se. puss i ljumsken. (i? borde det inte vara på?)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se