Direktlänk till inlägg 5 oktober 2010

Nya karriärsmöjligheter

Av Chillidill - 5 oktober 2010 21:18

  • Polis - jag kollade på ngt nytt program på TV som skulle vara ngt reality om sos alarm idag. polisen var tell it like it is inriktade. gillart. snygga kläder, gillar handskar i tjänst. funderar på att använda det själv. arbetstiderna är dock tveksamma.

  • lastbilschaufför - lasta, lossa köra. verkar lite kul. men kan ju knappt köra bil så det kan bli meckigt. kan fixa det om man bara kör framåt. finns det såna körningar?

  • strippa - eh so not. är vig som satan, men ingen skulle vilja se mig dansa naken. jag skulle få pröjsa för att få dansa för ngn.

  • ekonom/ banktjänsteman - lite lätt diskalkylisk ( som dyslexi, men med siffror) blandar lätt ihop och tappar siffror i tal.  kan ställa till problem.

  • fotbollsproffs - är bollrädd. kan det vara ett hinder månne?

  • sångerska - saknar det klockrena sångrösten går mkt på känsla. är det ok?

  • groupie - ska man inte gå på känsla där också ;)

  • svetsare - det är magnus. har har så mkt hål i sina kläder ibland.d et vill inte jag ha. måste man det?

  • målare - målade min drivbänk i somras. räcker det som erfarenhet

  • läkare - är ju ofta sjuk så jag kan mkt och olika sjukdomar. räcker det? har ett halvt apotek hemma själv. borde också funka som merit.

får nog tänka vidare på eventuella karriärsbyten. (kan vara så att jag är bäst där jag är)skomakare bliv vid din läst. så länge.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se