Direktlänk till inlägg 18 september 2010

älskar korkade människor de får mig att verka smart...

Av Chillidill - 18 september 2010 16:44

handlat handlat och handlat idag. gick in på en elektronikaffär, köpte det vi ville på mindre än en timme. och gick ut med mycket tunnare plånbok. blev jag lyckligare för alla grejer. kanske. vi får se. TV uppmonterad iallafall. fick lite mosade fötter när maken sköt upp en låg bänk rakt över dom, men dom höll. annars är det en sån där härlig spänning mellan oss. man ska inte bli irriterad men ändå. det ligger det liksom i luften. behövs inte mkt för att ngn ska snäsa lite.


ska dra hem till linda, arvid och albin. funderar nästan på att ta bilen fast det är 50 meter dit. jädra skitväder.  imorgon blir det shrek med gullisen.


funderar på att sluta blogga. kan va dags nu. vill egentligen, men känns inte helt 100 av olika skäl. man måste nog verkligen känna mig ( och det vet jag att många gör. puss på er) för att hajja dealen. mig.sättet och varför jag skriver som jag gör. och veta att jag är en tokironisk människa. måste tänka lite. synd. 


apropå dumheter: snacka om n00b...


Den unga lärarinnan från staden Inke i Ungern gjorde förmodligen sitt livs felsteg när hon laddade upp sina nakenbilder på skolnätet av misstag. Fast eleverna handlade rationellt, bilderna sparades ner snabbt till deras privata datorer och mobiltelefoner berättar den Ungerska tidningen Somogyi Hirlap.

Den unga lärarinnan lånade skolans digitalkamera för att fotografera sig själv i sitt hem, misstaget hon gjorde var att överföra bilderna från kameran till datorn via skoldatorn. Hon lyckades med konststycket att spara ner bilderna på en hårddisk som elever har tillgång till. Det sägs även att hon glömde att radera bilderna från kameran.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:27


Kompisselfie

Av Chillidill - 5 maj 2014 19:10

Tänk för att jag är det. No excuses what so ever. Inte mitt fel är bara så. Till och med så sjukt bra att jag sitter på en tonårsblogg och regerar typ. Och jag hatar att autokorrekt går in och skriver stor bokstav efter punkt. Rätta mig inte. Jag vil...

Av Chillidill - 23 april 2013 07:40

Skönt. Aningens mycket att ta tag i men. Känns bra. Kommer bli en fin vecka. ...

Av Chillidill - 22 april 2013 19:00

Idag har vi varit hemma och kollat av orken. Och herregud vad ungen har ätit. Men inte sovit. Men på fm var vi ute och lekte lite. Efter lunch har vi varit inne eftersom det blev regn. Trist. Men det har varit bra, och pluppen har skrattat idag och...

Av Chillidill - 18 april 2013 15:49

Lillen har varit sämre idag. Pipig och hängig. Sovit i massor och inte haft ngn ork. Inte så konstigt när han bara dricker vätskeersättning och inte får behålla ens det. Plutten. Dessutom har det regnat hela dagen, blää. Men lagom till dagishämtn...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se