Alla inlägg under augusti 2010

Av Chillidill - 13 augusti 2010 17:07

1. kan man vara så här trött, utan att faktiskt inte ha någon sjukdom.

2. gillart dock, att jobba alltså. inte att va trött.

3. men värdelöst att bara få träffa sin unge i vaket tillstånd i typ 2 timmar.

4. är inte arbetsträning som att jobba fast för väldigt lite pengar?

5. tycker att alla partier sittande i riksdagen har minst en riktigt bra partipunkt. det underlättar väl inte direkt inför valet. har väl ifs koll på vilket av  blocken det blir, men sen står det nog still.

6. bara måste färga håret.

7. gastroskopishit i sept. fan så jävla förnedrande värdelöst. suger. hoppas att man inte får reda på att man har typ cancer eller ngt sånt skit. (är alltid lite oroligt för sånt). man vill ju liksom höra att man är frisk som belöning för att man gjort en jobbig undersökning. inte vill man ha ngt fel heller.

8. synkurs i sthlm. lite meckigt att åka dit, men roligt.

9. orkar jag jobba imorg. ? inte för att jag har ngt val typ. bara att hugga i.

10. hoppas på fint väder och glada miner imorg på ingbofestivalen. bråk är dumt. särskilt vid entrén när jag sitter där.

11. måste måste gå ner. två kilo. typ. men hur? hjälp hjälp. orkar ju inte röra på mig. så det verkar mest bli att gilla läget och bli vän med fettet.

12. längtar tills eleverna kommer. de är ju för dom man jobbar där. mys!


gullungen ligger på rygg och käkar mentos. tror jag ska joina ett tag. sen drar vi ut och hälsar på maken som bygger scener för fulla muggar. är ju bra om de är klara tills festivalen börjar. typ.




Av Chillidill - 10 augusti 2010 19:53

..datorn. fick pussla istället. gick till grannen och tog en squash. stack mig. vasst helvete. vet dock inte vad jag ska göra med den. paj, pastasås (men har ätit pasta i två dagar nu. känns lite overkill.


men nöjd med dagen, väldigt skoj att träffa kollegor från hela skolan. kändes skönt i magen. lyxigt att ha bra msk runt omkring sig. :D. hatar dock mecket att sitta och kolla på tider hit och dit på schemat. är ju så trögjobbad i skallen när det gäller siffror. svårt att sitta och räkna minuter hit och dit. missar lätt. mathemathical challenged, som det skulle heta på engelska. eller utvecklingstörd och hajjar inte matte som det heter på svenska. well well... man kan ju inte vara bäst på allt.



Av Chillidill - 10 augusti 2010 18:09

hade en kunglig dag på jobbet. fick en fralla och kaffe. sånt är lyxigt inom kommunal verksamhet. god var den. sen fick vi lite info om jobbet, ska bli intressant. det blir den 5:e rnye chefen på 2,5 år för mig. omväxling förnöjer. :) dessutom fick vi ju lunch, trevlig kycklingfilé. härligt. sen har det bliivt lite förändringar i min jobbsituation. men samma jobb, liten annan giv bara. gillart.


har ätit köttfärssås och spagetthirester. fint det, gjorde faktiskt så det skulle bli för mkt, så jag slapp laga mat idag.


by the way, fick en kanonskiva igår med partybilder från martin. enda från 03 och framåt. kan det bli bättre.


tänker unna mig ett glas vin nu när jag ska pussla med lillan


Av Chillidill - 9 augusti 2010 17:18

men hallå seriöst är semestern redan slut. orka! not! typ! och sen så bara öser det ner, torligen för att jag snacka med en kollega (som var sjukt upprörd, by the way, och jag supportar henne) som sa att det öste ner regn i enköping. the place to be. iallafall imorg.vet ju dock att jag älskar att arbeta, älskar kidsen. fast nu blir det ju nya. men det ska bli skoj att lära känna nya ungar.


men vi har fortfarande ingen ny ny rektor som vi vet iallafall. och sen ska studierektorn ha en hjälpare som avlastning, undra vem det blir. ska bli spännande. jag byter ju arbetslag också. känner inte de andra så bra där men det verkar trevliga. känner mig som nya tjejen i klassen. har inte ens skrivit kontrakt än. hahaha. snurrigt värre. hoppas allt ordnar upp sig imorg.


har hunnit med sjukt mkt under sommaren dock, och träffat många av mina homies som jag ville träffa. men har även missat ngra som jag inte hunnit med tyvärr.


nej men om man skulle ta och skaffa sig ett par sillisar och lite botox för att fräscha till sig. men fan tror jag skiter i det och färgar håret istället. typ. ngn dag då jag orkar. och ska gå en och annan långprommis i höst. fanken när jag tänker på det så tror jag hösten blir bra satan.


och på lör så är det ingbofestivalen i år igen. ska bli sjukt skoj. blir grym musik av lokala förmågor från uppland/västmanland. allt från hårdaste, hårdaste till akustiskt.


www.ingobofestivalen.se


en av världens bästa låtar: ( i lite poppigare version, men denna är också ok) tyvärr kunde inte garbage kommai år, men nästa kanske.

Av Chillidill - 5 augusti 2010 21:20

har haft några sjukt intensiva dagar. på gott och ont.


jag, ullen och camilla satt ju nästan ihop en period för över 10 år sen. låter helt hysteriskt länge. dessutom blir det lite jobbigt eftersom jag inte känner mig gammal nu. när jag åkte ut till ransta för att träffa camilla så svishade minnen från jag var 15 förbi, kändes nästan lite overkligt. har hänt så mkt i den lilla byn. hur vi krockade bilar och hade oss. hahahaha. och satt och hängde på stationsvägen. naturligtvis fick gullungen ett utbrott av värsta varianten när vi kom till camilla. hon hade sovit i bilen och var inte på topp. sen hann hon nog med några till. fanken att hon måste visa upp sin värsta sida när man åker så där. men vad kan man begära, det är kanske inte så enkelt att bli ihop tussad med en jämnårig som man aldrig har sett heller. kan väl ha förståelse för det. camillas dotter var iallafall ursnäll. och sen lekte de bra, särsitl nrä vi skulle åka hem. skitsamma. men att snacka skit med camilla och ullen och skvallra, skratta, nästan gråta och prata om nuet var grymt. det måste vi göra om. snart. på riktigt. inget snack bara.


när jag kom hem klämde jag en pizza på tvåren och drog till albin med en försenad present. gullungen ville öppna paketet och maken sa att hon måste fråga albin om hon fick, varvid hon hade svarat: men han kan ju inte prata. smart svar, och sant.

han hade dock blivit glad över tröjan med traktorer, lyckat. sen efter gott fika och lek, blev det att göra pastasallad till tio pers. sen klämde vi ett desperateavsnitt och sen ställa kl, på 5.


dagen efter gick vi upp som ett skott 5.10 och gjorde oss iordning. åkte till söderköping ca 30 mil.och sen en liten kanalbåt som hette vimman i tre timmar. fint var det på kanalen och lillan skötte sig bra. sen bensträckare och sen tre timmar båt igen och sen hem. hemma kl. 2130. alldeles för lång dag. somnade sittande i sängen.


idag har vi varit på somamrbyn i våla. typ alla kände alla, utom vi som inte kände ngn. kände min aningens bortkommen när alla kunde sångerna som de sjöng, men va fan. sen blev det lek och pyssel, vilket gullungen uppskattade. och det är väl huvudsaken att hon var nöjd och det var hon verkligen. efter det blev det kycklingsallad och sen tog maken med sig gullisen på lite ärenden. och jag städade och skurade toaletterna och duschen. blääää.....


nu på kvällen drog vi till tåget i tärnsjö och åt mat och drack gott. 40 pix för grillat och potatisgratäng eller potatissallad, helt ok. trevligt folk. och gamla bekantskaper som vi inte settpå ett tag. riktigt roligt faktiskt. nu sover hon sött och jag dricker vin i godan ro.


jobb på tis. urk urk urk....



Av Chillidill - 2 augusti 2010 13:23

så jädra skittrött. regn och skitväder. gissa om man blivit bortskämd med kanonväder eller? åh och så ska vi åka den dumma göta anal. det kommer säkert regna super mkt och gullungen kommer ramla i analen. ååååååååååhhhhhhhh...

lite neggo, kan tyckas. men vad kan man bli i dett tråkväder. grrrrrrrrrrrrrrrr...


käkade tårta igår för att fira maken och hans tvillingsyrra i efterskott. gott var det. jag är grym på tårtor. hahaha. tur det.


imorgon ska jag göra ngt skoj. jag ska packa in ungen i bilen och hälsa på en tjej , camilla, som jag inte träffat på aslänge, typ 10 år måste det minst bli. vi var bästibästisar förr i världen.  nej mer. tro vi gjorde allt, utom att ligga med varandra.  jag bodde hos henne, till hennes kära mors förtret ibland. och om vi var ifrån varandra en dag snackade vi minst några timmar i telefonen. men jag fuckade upp. big time. hon förlät, major. men jag kände mig nog alltid lite skyldig.  och sen så skaffade hon en kille. och jag en kille. och ja, det liksom blev inget mer. synd satan. och sen var det ullen. hon och jag och camilla hängde järnet. festade som galningar och jämförde 'erfarenheter', kan vi väl kalla det. sex and the citygänget är inget jämfört med oss. sen var det åsa som jag inte hängde så mkt med. det var mer ullen och camilla. men vi träffades ju och festade ihop. hur gullig tjej som helst. verkligen kanontjej. men hon finns inte idag. överjävligt..................


ullen skaffade barn tidigare än mig, hon hade kille och är ngra år äldre. då kom vi ifrån varandra lite. men vi har setts på stan och snackat lite skit. camilla har jag inte ens sett på 10 år. 10år herregud! och hon och jag som aldrig skulle ha barn. aldrig! hon har två barn idag, och jag min lillskita.  nu ska vi alltså träffas. i ransta. gamla brottsplatsen. fanken vad trevligt. synd att jag inte bara är aningens smalare.

mer roligt ska det bli. imorgon alltså. tills dess för jag väl ruttna här hemma.


nu regnar det iallafall inte. hade en vision om att orka klippa gräset, men då började det ju regna. och sen så skulle jag ju ta en långprommis. inte det heller gick. och nu, så ja, sitter jag här. hmmm, kanske ska ta tag i och sortera gullungens gamla barnkläder. kräkstråkigt. åååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........



Ovido - Quiz & Flashcards