Alla inlägg under juni 2010

Av Chillidill - 10 juni 2010 17:48

så det så. idag ringde chefen och undrade om jag ville arbeta på sommarskola. vill och vill. hade ställt in mig på arbetslöshet och ledighet, men blev visst tvååenhalv veckas jobb till. bra med pengar. hoppas dock på en lösning till hösten.


det spexades på jobbet. kallt tyckte jag, var för tunnt klädd. solen var framme men det blåste, hatar blåst. fick låna en tjocktröja av en snäll elev. bra med såna. i övrigt bra dag. 


kom hem och hämtade livets mening berättade att hon måste vara mer på dagis. glömde fönster på min drivbänk så den lilla gröna jordgubben som satt där svävar nu i livsfara. har fan inte gröna fingrar. borde rensa i rabatten. måla naglarna piffa mig lite inför imorgon.maken tog med sig en öl och cyklade iväg. obskyrt.


imorgon är det avslutning. hurra! för eleverna. känner mig sentimental och jävlig. sommarlov är fanken härligt. lååååånga dagar utan späckat schema, gillart. och dagar med fix. har inga planer alls i sommar. ska panela om huset på söder sidan så jag misstänker att jag kommer passa nike en del. men inget skoj inplanerat alls.
ANNONS
Av Chillidill - 9 juni 2010 21:45

Nippon röjer runt här mitt i nyllet. har tillbringat kvälleen med att lagt en unge som var jädrigt billig här under kvällen. hon fick ngt tokspel och vägrade ha välling i en stor flarra. hon skrek, kastade flaskor, slog mig OCH katten,  och skrek tills hon spydde. efter 30 minuter hade hon lugnat ner sig och då var hon precis som vanligt, men trött. hmmmm.


kvällen har tillbringats tillsammans med datorn, en kopp te och två skinkmackor. fastnade framför youtube. vilken guldgruva. har lyssnat på allt från boybandpop till harcorepunk. och sjungit har jag.


har funderat på powerballad. en powerballad ska enligt mig ha gitarren och hårdrocksfeeling, gärna ha ett maffigt solo ngnstans. och handla om kärlek.


pratade förresten med en god vän om kärlek idag. ett kort men ändå tänkvärt samtal om kärlek.


Minns förresten en gammal bekant som var så tänd på bonjovi. hon älskar kropssbehåring. hajjade aldrig det riktigt. går väl inte riktigt igång på en välbehårad bringa.  hon älskade lurv, lurv överallt. på ryggen, axlar ja överallt. isch!


så i tribute till kärleken

ANNONS
Av Chillidill - 9 juni 2010 16:30

Bra dag. kabaré på fm, och max på em. åt ett ultimate cheesemål. senast jag gjorde det kräktes jag som en räv i sollentuna på väg till martin på fest. blev ingen ferre, blev akut matförgiftning både jag och maken. stod på macken i häggvik och bankade på toalettdörren när maken var innanför och mådde lika illa. fick vända innan vi kom till festen, och däckade båda två. onice. fick lite illamåendevibbar.

satt kvar och snackade med bästajenny,s ka bli onice att inte få jobba med henne längre. trist trist.


hämtat gullungen. hon är trött och skitig. har lovat henne en fryspizza otroligt näringsrikt. känner mig som en bra mamma. fanken, hon lär ju dö av fetma och näringsbrist pga det.


maken drar och spelar sen. ska själv grotta ner mig i kommisarie winter ikväll. eller lista bästa powerballads ever.

Av Chillidill - 8 juni 2010 20:13

  

Softade i bresse (som ni ser, schysst badplace i enköping) på fm med eleverna. tillbringade dagen med glad, trevliga positiva elever, liggandes på en filt. vissa dagar är jobbet bättre än vanligt. gillart!


nu ett glas vitt med micropop, bra kombo. känner sommaren komma så sakterliga. men får mer och mer ångest vibbar för att sluta. jädra gnäll på mig.


imorgon max med min klass. funkar det också.


ska kika oceans 13 med maken och kanske hinka ett till glas vitt. gott serru.Av Chillidill - 7 juni 2010 19:34

dagar kvar på jobbet som det ser ut i nuläget. trist! och stökigt blir det alltid den sista veckan, eleverna vill sluta, och vem vill inte det? men inte jag i år, vill inte sluta. bläää! tycker dock att alla elever är så söta och rara, och värda all respekt. i massor!


dagen rullade på. klosterpark och en ben&jerry cookie dough. jävla dyr, men god satan. 28 pix för en glasspinne alá magnumsize. det är dyrt det.


  


är sannerligen inte en royalist, men långt ifrån en aktiv republikan. men blir trött av allt detta hausande för det förbannade bröllopet. seriöst! sega, torrbollen elisabeth tarras - wahlberg maler i bakgrunden. aaaaaarrrrrrrrrrrrgggggggghhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!
!!Av Chillidill - 6 juni 2010 19:43

Och alla är nöjda och glada. det har varit låååånga dagar med mycket aktiviteter. student på fyris på fre, i superträngsel, sen hem för att dra till doktorn, och sen direkt till daniellas mammas stuga. och lör med läderloppet, massor med folk och ös. gullungen tuppade in vid 15, och vaknade rent fysiskt en timme senare, men var gnällig genom hela daniellas mottagning med stora släkten. hon var urtrött, och jag förstår henne. är helt slut, fortfarande. bara att ladda batterierna, om ett år kör vi igen.


idag supernice väder till en början, drog till åsbo och tittade på när de andra jobbade. sen föjde åsboarna med hem och kalasade på leftover tårtor, smörgås och vanlig. trevligt, och kidsen lekte utan komplikationer.


har bakat kakor till mamma som fyller år nästa mån. hjälper henne lite när hon inte känner sig så kalasig. kommer bli konstigt med kalas utan morfar.


sen kom kusinens barn över på kvällen och gullungen blev tokspeedad. men jag tror hon hade roligt.


Och så bilderna: Allt från min hallonplantor, jordgubbsätning, lek idag och så vidare.


  Cooling!   Åt årets första jordgubbar i onsdags. Goda!   Hallonplantor som jag fått av Tea.   Nike och Noa gräver i Teas rabatt.   

Bus!

Av Chillidill - 4 juni 2010 21:21

Så då var studenten avklarad. trångt trångt var det på fyris skolgård. men firad blev hon i virrvarret. sen blev det åka åka åka lastbilsflak. roligt verkade hon ha. och det är verkligen huvudsaken. gullungen blev nog lite rädd i all trängsel.


sen blev det vårdcentralen, och konstaterande att ungen är pigg. skönt. sen paj hos daniellas mamma. ok. och daniella var strålande vacker och glad.  och jag har fått lära mig att det finns små små förkläden i plast för att klänningar inte ska bli nersölade av blommor. sen finns det studentsmössöverdrag i olika färger, för att de inte ska förstöras av skumpa.


bilder kommer sen. ska få av daniellas kusin emma.


imorg. firande med daniellas släkt, mamma kommer. ska krama sönder henne. älskade lilla mamma. innan dess ska vi titta lite på läderloppet där johannes ställer upp.


Av Chillidill - 3 juni 2010 20:54

Hörde denna låt för första gången hos min kusin, som var äldre och tuffare än jag. och efter det var jag fast. kommer ihåg när jag på högstadiet stod klistrad mot en högtalare för att verkligen ta in denna låt. blev nog lite hörselskada på köpet men det var det fan vrt. tyvärr fick man inte 'låna'  orginalvideon från tuben, får nöja oss med live upptagning. det är känsla här också.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se