Alla inlägg under juni 2010

Av Chillidill - 17 juni 2010 19:50

Kommer ni ihåg för några år sedan, eller vänta kanske runt -05 eller så. då var det inne att ha string som syntes.nu snackar vi tonårskretsar, kan inte direkt säga att jag hakade på denna trend.tjejerna skulle ha suuuuupertighta brallor, helst i ngt tunnt syntetmaterial som satt åt järnet på höfterna. och här spelade det ingen roll vad man hade för kroppsform. oavsett om man var ett anorexiaoffer eller en liten tjockis (ja ytterligheter) skulle byxorna vara så tighta att de skar in i höfterna så det blev en valk som välde över. ovanför denna valk skulle ett par stringtrosor sticka fram som satt supertight så man verkligen såg att de skar in hårt i bajjan. de skulle helst vara i en skrikig färg och i spets. herregud vad fult det var.

Annars så är stringtrosor en intressant fenomen, visst inga troskanter, men som en killkompis en gång filosoferade."String kan vara hur sexigt som helst, om den inte är för liten och skär in överallt. och man vill ju vara säker på att den är bajsfri".


själv har jag tokfobi och hatar att visa min underkläder. kollar alltid så att de inte sticker fram och man böjer sig ner, och ja, jag har säkerligen misslyckats några gånger men jag kan försäkra att det inte har varit avsiktligt.


nu kör ju grabbarna med brallorna på halva rumpan och sen visar kallisarna. inte så snyggt kan jag tycka det heller. och som tjej kan jag ju fundera på om vi inte vill se lite rumpkontur. det är väl ok, inte en säckig hängande bralla. vill dock tillägga att jag INTE kollar in tonårskillar, men va fanken tonårstjejer vill väl se tonårsrumpor. själv intresserar jag mig för rumpor i medelåldern.


By the way, har tryckt in en ilsken unge på dagis, jobbat på sommarskola, hämtat en glad unge på dagis, kollat på en jättesöt bebis, ätiti leftovers, lagt en grinunge, försökt dra igång gräsklipparen, pratat med maken i tlf (sover borta inatt), funderar på att vika tvätt eftersom tvätten som står i tvättkorgen fortfarande itne har vikt sig själv efter 4 dagars mental övertalning. Shit alltså... imorg. jobb igen. Blir nog sushi  imorg. är lite fet nu (typ inte men ändå).

Av Chillidill - 15 juni 2010 22:12

Bra dag.var ute och försökte leka på fm, gullungen ville ha mössa och vantar på sig, och det var inte helt fel riktigt kallt.


efter en lunch drog vi på treårskontroll. började med att ungen fick titta på en massa bilder och välja en bild med en sak som man kan ha på huvudet. Gullungen valde en fotboll. klockrent. sen babblade hon på. tydligen är hon 90cm lång, och 12 kg bred. hon gick igenom besiktningen.


sen kom min kusin med sina barn och de lekte järnet. vissa mer än andra, ungen blir ju så förbannat hypad så man kan tro att hon har dragit i sig en lina för mkt. men förghoppningsvins ble vinte de andra barnen helt avskräckta.


drog på ett ljusparty, daniella barnvaktade, sen precis när hon skulle hem så hade vi ett kanonsnack. ni vet ett sånt där förtroligt samtal som bara händer. man blir helt hög, och lycklig. och stolt, för hon är världens bästa. och jag älskar henne. blir sentimental och gråtmild när jag tänker på hur hon har utvecklats,  och hon är på g att flytta hemifrån när som helst. hon behöver inte oss längre. hon kommer göra misstag, kravla sig upp, och bli starkare. oavsett om det handlar om pengar, kärlek eller andra saker. kommer själv ihåg mina taffliga frigörelseförsök- berättar om dom en annan dag. men jag tror jag har lyckats, jag ville vara en vuxen i daniellas liv som hon kan lita på, bli arg på, tycka jag är gnällig som hon kan bitcha tillbaka mot, och ändå veta att jag finns där. men det har varit ett lätt jobb, och ett rent nöje att få följa en sån vacker själ.


Och så lite studentbilder i ramdom ordning.

  Jag och gullungen   Snygg Daniella och mer mongoliknande styvmor  

Glad student.


Av Chillidill - 14 juni 2010 21:52

Tillägnad min mamma som helt enkelt är världens bästa mamma! Önskar jag kunde göra detta för dig.



Av Chillidill - 14 juni 2010 19:54

  

ja inte osar de sex och sensuella skumbad. Men vad fanken bryr jag mig just nu. maken är ute och spelar, och jag ska klämma i mig the remains av en strut årepraliner som jag fick av en go elev idag. måste gjort ngn form av intryck iallafall. skönt!  dessutom ska jag hälla upp ett glas rött och äta osten som jag fick av bästakollegorna idag. blir trist att inte se dem sen, men det kanske ljusnar till hösten. kanske inte där jag helst vill vara men man blir snabbt engagerad i nya, samtidigt som man minns de gamla. kan nog ganska säkert säga att jag kan namnet på alla elever som jag har haft i mina egna klasser och grupper. och faktiskt minns alla hur de var som personer på ett positivt sätt. det finns inte en enda elev som jag tyckt illa om. (hittills) jag tycker det är så fascinerande att alla människor har en egne historia som alla är värda att berättas. det är jättespännande. alla borde ha rätt till en egen biografi. det partiet som statear det rösta jag på. TYP.


Planer för sommaren:

- Hitta på ngt att göra till hösten

- Få hallonhelvetsbuskarna att avge åtminstone ett hallon

- Gå ner liiite i vikt, 2 kg. Kommer aldrig funka. Har ingen karaktär, eller vad sägs om att gå en långpromenad samtidigt som man käkar lakrisal.

- Få minst två tomater på ampeln

- Åka till en djurpark

- Dricka bacardi

- Läsa alla dom där böckerna som ligger på vänt och få minst en riktigt bra läsupplevelse.

- Göra ngt åkaivägprojekt i minst två dagar, med eller utan unge.


nu mot osten och vinet. ledig imorgon, gullungen ska på tre årskontroll, hoppas hon går igenom besiktningen, ons ska hon till tandis för första gången, och tors. jobb i två veckor framåt.



Av Chillidill - 13 juni 2010 18:16


känner mig lite sentimental och när jag känner mig sentimental tänker jag tillbaka på min ungdom. jag kan avundas dom som ska ut och göra livet. härja supa och slåss. i lagoma mängder.  fy fanken vad man var oövervinnerlig. snygg, cool, och visste fan allt. när man var tonåring så hajjade inte de vuxna någonting. sen att jag hade kollat in i morsan fotoalbum där hon satt och klängde på olika diverse karlar som defintivt inte var pappa, har man förträngt. morsan hade aldrig varit ung så hon kan inte hajja något. all den tragisk och alla traumatiska händelser som man måste genomleva för att komma ut som en förnuftig människa. men fy fan, att man ens klarade sig levade ur tonåren är ett under.


jag hade under högstadiet en tjejkompis och vi gjorde allt ihop. typ när hon inte var med sin kille. blev förresten ihop med hans kompis. en bonde, som var 21 och oskuld. men herregud! hahahaha... men snäll var han. och körde en brun bil tror jag. . hysteriskt roligt. hajjar inte att vi ens höll ihop de tre månaderna som vi gjorde. vi var nog mest ihop för att de var ihop, eller iallafall jag.  


men fanken vad roligt vi hade, och fanken vad fel vi gjorde. och gud så skoj vi hade på öland. vi åkte med hennes storasyrra som skulle hålla koll på oss. men hon var fullt upptagen med att hålla koll på sig själv. dessutom minns jag att hon en hel kväll snodde campingmöbler från andra på campingen. jag brände upp min rygg, sov i bilen, och blev av med ett par levi´s. dessutom levde vi på billig tonfisk och hamburgerbröd utan hamburgare. som avslutning krockade vi bilen på vägen hem...

men helt hysteriskt skoj hade vi. detta var början på en hel del bekantskaper som var allt annat än tvärsunda, och början på bekantskaper som var tokroliga. och minnesvärda, även om vi inte umgås idag. men den sommaren minns jag... på gott och ont. det var flanellskjortor, och tighta toppar under i kombo med tunna färgade levi´sjeans.  hade väl minst 10 olika par.


vi diggade allt från nirvana och grungen till eurodisco. vi dansade i ettor, hus utan färdigbyggda väggar, och ute på gatorna. hus på landet och i stan. vi firade Vmbrons, badade i fontäner och blev förkylda. dessutom tog vi med oss fiskbullar till grustagen som vi badade i, ställde dom i solen tills de blev uppvärmda, och tyckte vi var ursmarta. livet var verkligen en fest och fanken vad den snurrade på. sagan tog slut, för det gör sagor. och lyckliga slut finns inte. men erfarenheter har jag. i massor.




Av Chillidill - 12 juni 2010 19:52

och som det har blåst. fanken alltså. tog en liiiten sovmorgon gullungen vaknade inte förrän kl.0730 regnet slog mot rutorna.åt frulle gick omkring som en zombie, tog mig i kragen och åkte med man och unge till gysingemarknad. i tvärblåsten, dock inget regn.  gullunge åkte en karusell, åt en korv utan bröd, jag klämde en langos. alltid lika gott. handlade present till mamma, köpte en film och sen åkte vi hem, genomfrusna. och då kom regnhelvetet igen.


gullungen har sprungit runt med ett par änglavingar och sagt " Jag är en fjäril som ska rädda människorna". Intressant! mot kvällningen kom bästaAlbin med föräldrar.  förbi, gullungen blev helt till sig och de lekte på. gjorde en kladdis med grädde. papporna snackade lite porr och mammorna snackade inte porr. konstigt det där. jag är inte pryd, men känner att man ämnet porr är ganska fort uttömt (uttömt, haha), men killar kan ibland vara väldigt uppfinningsrika för att hitta nya vinklar i ämnet.


bästealbin har gått hem, maken hämtar daniella med tillhörande pojkvän i våla, de ska visst till hennes mamma sen ett tag. jag hoppas kunna lägga gullisen inom rimlig tid så vi kan kolla på zodiak sen, och hoppas att maken inte somnar. blir nog ett glas vin till.


imorg. morsans förfirande av födelsedag.

Av Chillidill - 11 juni 2010 11:05

Nu är skolavslutningen slut. jag fick gå upp på scenen. oförberedd. i år igen. men jag gjorde nog inga större tabbar. känns trist att lämna mina klasser, har investerat min tid och allt mitt engagemang i mina elever. och känner verkligen att de kan utverka stordåd. trist bara att jag inte kan vara med hela vägen. men de klarar sig utan mig.


denna låt illusterar mina känslor (är dock inte olyckligt kär). Men heartbroken är jag allt. Blir nog lite pizza och vin ikväll, för att bädda in själen i bomull.

Ovido - Quiz & Flashcards