Alla inlägg under maj 2010

Av Chillidill - 14 maj 2010 19:40

Har hunnit med mkt idag. vaknade av en kram från Livets mening, fanken vad gott! Sen har dagen rullat på, vid 11 drog vi till Sala, Jag och Gullungen, först stannade vi vid Östs möbler för att hitta någon skena till en låda som Micke ryckt sönder, dom hade ett kuddrum som det var svårt att sprätta loss ungen från. Sen drog vi till Fam. Bergströms, de var inte hemma utan på returen. Så vi drog dit också för att kasta massor med skit som låg i bilen. Väl hemma hos bergströms så lossnade en del av räcket rakt i skallen på gullungen. gråt och tandagnissel.


Efter det drog vi till en handelsträdgård för att handla lavendel eller ngn bärbuske, tyckte det var för dyrt, men gullungen fick jordgubbsplantor av mormor, (det var Linnea igår, så det fick bli hennes namnsdagspresent från mormor).vilket leder till att jag måste spika ihop några pallkragar tills imorg. Jippie!!!! Tycker seriöst att det ska bli skoj!   Maken mindre glad.


Sen gick vi in på Hm för att förska hitta en jacka som Gullungen skulle gilla. Men hon vill e ju bara handla på killavdelningen, 'byxor med monster på, colla mamma!' Shit vad trist! När jag försökte visa henne jackor så fick jag mest svaret " Jag bryr mig inte", och så drog hon. ROLIGT!!! NOT!!!! Fan vad dryg hon är ibland...

Till slut så hittade vi en jacka på Kappahl som hon inte totalratade, få se om den kan funka.


Väl hemma så grillade vi hamburgare med världens bäste Albin och hans pappa. Blev lite vin för min del och papporna drack öl. hajjar inte riktigt dealen med öl.


Nu blir det talang och turk yogurth ( hur stavas det, blir helknäpp) med honung och valnötter för min del.


och bäst, ledig imorg.   

ANNONS
Av Chillidill - 13 maj 2010 19:52

... och ett svagt ögonblick lovad maken gullungen popcorn utan att kolla att det fanns. Och affären är stängd. Tufft läge!

ANNONS
Av Chillidill - 12 maj 2010 19:48

Dagen har gått ruskans fort. Stämningen är fortfarande påtagligt kass på jobbet, men fördelen är att personalen är tightare än någonsin.


Slutade hyfsat tidigt, brassade hem. Stannade till hos en granne, så gullungen och han lekte, eller. De lekte bredvid varandra. Skönt väder idag.


Till kvällsmat blev det en pizza, fanken vad gôtt.

Kolla in vägen som jag åkt fram och tillbaka nu i två år. Kommer inte sakna tallarna... Två mil tallar, två mil åkerland, två mil större landsväg. Och inte en fortkörningsböter än. Tur!


  

Av Chillidill - 11 maj 2010 20:01

1. Hade ett aningens märkligt möte idag, där det var osade dålig stämning. Och jag var själv bitter. Är förbryllad utav hur folk fungerar. åt sen en grymt god sallad i goda kollegors sällskap. Bra folk! Kommer saknas.


2. HMs höst/vinterkatalog damp ner i brevlådan igår. De är i tid.


3. Dr Alban ger ut en ny version av Hello Africa, lagom till fotbollsVM. på eller av?

Av Chillidill - 10 maj 2010 18:17

Efter en förmiddag med magont så tågade jag mot chefens kontor. Upptäckte för första gången att korridoren dit var jävligt lång och ovänlig. Efter två minuters ointresse (vad det kändes som, ingen kontakt där heller) så fick jag ett handskak  och ett hej då. Surt!!!!


I övrigt jävligt seg stämning i lokalerna. Känns som ett kollektiv missnöje har spridit sig.  Och trots att jag visste att det skulle komma så kändes det trist. Shit alltså! Sentimental och jävlig, blir jag. Helvete!
Av Chillidill - 9 maj 2010 18:45

Inser att jag är så jävla stressed out, virrig som fan. Och jag vill, vill vill, inte ha ett möte med min chef imorg. och få höra att jag inte har någon anställning kvar. Känsn så jävla orättvist, för jag är skitbra på det jag gör, och jag älskar alla mina barn. Ingen kan älska dom som jag (FAKTISKT)... Ska gå till jobbet imorg. och vänta till 12.45 och sen få höra det... det suger!!!!

Av Chillidill - 9 maj 2010 17:20

Barnkalaset har flytit på. Gullungen hade bjudit fem kompisar varav ett syskonpar. En kompis kunde inte komma, och ett av syskonen var envis och fick stanna hemma. Men det var supertrevligt att träffas, känns inte som om jag hinner/ orkar träffa folk. Trist satan! Särskilt när de bor så nära. Och jag verkligen diggar dom.


Kakor hade jag iallafall bakat, syltgrottor, kanelbullar, kladdmuffins, och havrekakor, älskar att kunna bjuda lite. Sen så hade jag och gullungen gjort en tårta.


Efter kakor och tårta blev det lite fiskedamm, och sen gick vi ut och hängde. Solen tittade fram och det var grymt väder. Jävligt nice!


Lagade lite korvstroganoff till man och barn och själv klämde jag lasagnerester.


Nu sover lillan på min axel, helt slut. Det är tufft att ligga på topp.


Är så jävla k*ktrött, så jag tror jag smäller av. Skönt med kort vecka.
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se